Lenuszka
Mamusia Gajusi
Siedzę i ryczę!!!Słucham jej ulubionej piosenki!!!
http://www.youtube.com/watch?v=NvTUrZrIMrY
Trzymajcie kciuki!!!
http://www.youtube.com/watch?v=NvTUrZrIMrY
Trzymajcie kciuki!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;(Dlaczego onaKochana Jasiek śpi a ja się spokojnie pomodliłam. Musi być dobrze!!!!!!!!!!
Kupiłam Małgosi milion cudnych rzeczy, sobie nic, bo wszystkie ciuchy takie niewymiarowe, ktoś szczędził na materiał 
Brrrr, próbowałam coś przymierzać, ale za każdym razem gdy patrzyłam w lustro robiło mi się przykro
Najpierw schudne, a później pójdę na zakupy 
Własnie tak! 
Serio? z podpisem? dałabym się zabić wtedy za takie coś!!!
Cześć
Dzień pod tytułem "lumpki"Kupiłam Małgosi milion cudnych rzeczy, sobie nic, bo wszystkie ciuchy takie niewymiarowe, ktoś szczędził na materiał
Brrrr, próbowałam coś przymierzać, ale za każdym razem gdy patrzyłam w lustro robiło mi się przykro
Najpierw schudne, a później pójdę na zakupy
Własnie tak!
Perfecta- dostałaś list od Joe???Serio? z podpisem? dałabym się zabić wtedy za takie coś!!!
emalia- zagłosowane jak codziennie :-)
Lena- przytulam Cię mocno i łączę się z Twoimi bliskimi modlitwą... będzie dobrze...
Kasiek- wspaniały ten Twój Damianek, śliczniusi!!!
Ależ oczywiście, że mam tę kasetę z piosenkami świątecznymiTak!oprawiłam tę kartkę nawet
To były takie pewnie taśmowe podziękowania dla wszystkich fanów takie same , ale dla mnie to był skarb nad skarby wtedy! Sam fakt że odpowiedział był dla mnie czyms wspaniałym
Ze pisałam łamanym angielskim i zrozumieli to , że wysłali do polski
![]()
Powiem Ci że wybierałam się do Duseldorfu w zeszłym roku na koncert bo mieli trasę po europie ale pojawiła się fasolka w brzuszku i wolałam nie ryzykowaćPonieważ oni koncertuja , na pewno jeszcze się trafi. Wpisz sobie w Youtube NKOTB The Block i będziesz miała wszystkie nowe piosenki. Ja sobie słucham od czasu do czasu
i starych i nowych
A w przedświątecznym czasie ZAWSZE MERRY MERRY CHRISTMAS cała płyta leci aż mój ukochany ma dośćA mnie się kojarzy bardzo cieplutko ta płyta (kiedyś kaseta)

Ale teraz już chyba gusta mi się zmieniły i chyba już nie bedę tego słuchać, ale na pewno zajrzę na you tube obejrzeć ich z sentymentu. Za tego Joe to bym Cię zakatrupila z zazdrości wtedy....Miałam nawet zdobyczną kasetę video z dwoma ich koncertami i naciskałam pauzę na zbliżeniach Joe