reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lena - daj znać jak już coś będziesz wiedzieć co z Wiktoria!

magdziak
- super, ze wyjazd udany:tak:

avena - jak się spacerówka spisała?

Kasiek
- świetny ten twój Damianek:-)

emalia - filmik jest na zamkniętym na wątku "zdjęcia naszych czerwcowych pociech"

Ja równierz trzymam kciuki i wierze że operacja się uda:tak:

Boże facet to jednak istota bezmózga nie moge się z nim dogadać:baffled:ale za to zrobił dziś przepyszne pulpety w sosie pomidorowym z bazylią i kolendrą:-p

Dziewczyny jeszcze trwa..nikt do niej nie wychodzi póki co....jak na razie to mówi, że biega miedzy kaplicą a salą tzn drzwiami pod salą...ale cisza;(
Nie robimy ur stwierdziliśmy, że w takiej sytuacji nie jest odpowiednie wyprawianie ur chcoiaz tort bedzie tak dla pamięci.....

Pod względem aktywności Majki to ja jestem w szoku!! Ona na prawdę zaraz zacznie raczkować:) To ja już się nie dziwię jak mówiłaś Gosiu, że ona Ci w poprzek łóżeczka się w nocy przekręca:)

reklama
Pod względem aktywności Majki to ja jestem w szoku!! Ona na prawdę zaraz zacznie raczkować:) To ja już się nie dziwię jak mówiłaś Gosiu, że ona Ci w poprzek łóżeczka się w nocy przekręca:)

taa:-D:-D przekręca się już o 180 stopni nie tylko w poprzek, ale co gorsze to teraz podczas snu przekręca się na brzuszek, ale nie umie na nim usnąć i zaczyna kwilić i potrafi tak kilka razy w nocy:szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry