Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hefi to zamówiłaś takie jak ja mam ja mam pomarańczowe i uważam że jest super

więc tym optymistycznym akcentem mówię już dobranoc 
Ja tez pamietam!!Głównie Sandre,ale wtedy mała byłam jeszcze :-)Hefi - ja też jestem za pierwszym
izia - ja pamiętam Modern Talking
A z innych zespołów to pamiętam jeszcze Sandrę, Wham, OMDNo i później polską muze typu Tilt, Kobranocka, Róże Europy, Sztywny Pal Azji...
Pewnie większość z Was niewiele kojarzy bo Wy to młodziutkie jesteście![]()
Nooo, a w obcasy to spcjalnie sie wkładało kamienie zeby stukałya pamietacie sandaly z gumy?

Heheh, ja ostatnio z moim A. gadam przez skype,ale mikrofon sie popsul,wiec on mówi,a ja pisze...i Małego trzymałam na kolanach, ten patrzy na tatusia,ale zafascynowany jak wale w klawiature,tez stuknął kilka razy,ja tylko 'enter' i poszło,a ptrze a tam co: 'H..'- to słowo brzydkie trzyliterowe... myslalam,ze nie wyrobie ze smiechu,a mój A. oczywiscie nie weirzy,ze to filip sam napisał...v rdm, 443cv hh dsr 5gvb5g4vsxweq
to właśnie przywitał sie z wam mój synuś![]()

Piękny ten psalm..Psalm 91 "O Boskiej Opiece"
Jak to po co? Zeby mieć to na papierze ;-)...głupoty jakie mojemu mężowi wypisywałam na początku, liściki, zeszyt zapisany "kocham cie" od 1 strony do ostatniej linijka w linijke- wiem miałam ostro w czubie (on to trzyma nie wiem poco
).
Fajne to krzesełko,chyba tez takie wezmę.Zamówiłam na gwiazdke u rodzinkiKrzesełko zamówiliśmy to: KRZESEŁKA PEPE AŻ 4 KOLORY + MATA GRATIS !!!!!!! (1324496216) - Aukcje internetowe Allegro nie wiem jak się sprawdzi bo dzisiaj zostało wysłanewięc może jutro lub w poniedziałek będę mogła coś więcej powiedzieć.
moj maz tez trzyma moje listy, ja do nich nie zagladam bo glupio mi to czytachehe pamiętnika nie posiadam już (uległ zniszczeniu wraz z wyprowadzką od rodziców) ale ostatnio czytałam głupoty jakie mojemu mężowi wypisywałam na początku, liściki, zeszyt zapisany "kocham cie" od 1 strony do ostatniej linijka w linijke
- wiem miałam ostro w czubie (on to trzyma nie wiem poco
).
Co do miłostek z lat wcześniejszych to niestety albo i stety tak jak piszecie uroda już nie ta![]()
![]()
zlote mysli byly przebojem a najciekawsze bylo pytanie:kto ci sie podoba, lub podaj inicjaly sympatiiDziewczyny a prowadziłyście "Złote Myśli" takie zeszyty w którym była masa pytań i każdy wpisujący się musiał na nie odpowiedzieć??
Klementinka poczytaj sobie to niezły poprawiacz humoru :-) fajnie jest się pośmiać z samej siebie :-)
hej dziewczyny,
mam załamkę
byłam dzisiaj z Natankiem u pediatry prywatnie bo ta wysypka co ma od ok 2 tyg nie dawała mi spokoju (mimo że pediatra w przychodni mówiła że to nic takiego) no i się okazało że mały ma skazę. Kurczę myślałam że jak nie miał do tej pory to już nie dostanie, jutro kończy 6 m-cy, od poczatku jadłam nabiał i nic mu nie było. Pediatra pocieszała i mówiła że nie jest zła ta skaza, że jest dość łagodna i narazie przepisała Diprobase. Mówiła że mam ograniczyć trochę nabiał ale bez przesady bo muszę jeść trochę by mleko było wartościowsze, no i dla mojego zdrowia. Ech....
Ogólnie z wizyty jestem bardzo zadowolona, zapłaciliśmy 80zł ale dokładnie zbadała małego, osłuchała, całego obejrzała i mówiła że jest zdrowiutki.
Brakuje mi czasu na pisanie tutaj codziennie i nawet nie wiecie jak mi tego brak![]()