• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Zapomniałabym mój Kamil w końcu zaczął ruszać dupą i próbuję się obracać (chyba tylko on tego jeszcze nie robi :-D ) na razie tylko na bok ale i to dobre. Szkoda że tylko na jeden :-) Przewraca się na lewą stroną, nawet jeśli próbuję go zainteresować czymś z prawej strony to on odwróci się w lewo i wygnie maksymalnie do tyłu w taką podkowę by zobaczyć co jest po prawej stronie. Moje dziecko lubi sobie utrudniać życie :-)

gratulacje:-D:-D co ja bym oddała żeby moje dziecko spokojnie leżało i się tak nie przekręcało;-);-) długo miałaś spokój:)

To dzisiaj ja ostatnia:D
Tylko moja dzisiaj strasznie marudzi:)

może ząbki będą szły:-)

Koriander -wszystkiego najlepszego dla Lilci z okazji ukończenia pół roczku!!!

Witajcie, tak sobie Was wczoraj podczytywałam i nawet nie widziałam co się u nas w Zielonej wczoraj działo... gaz wybuchał w blokach, ewakuowano 7tyś osób, biedni ludzie, sekunda i takie piekło :/ O_O tak to jest jak się TV nie ogląda.... cieszę się że ja na wsi obok mieszkam :/

zacząłam wczoraj moje dzieło- rysunek kubusia z przyjaciółmi na ścianie w małego pokoju -na razie mam tylko szkic ale chcę do świąt skończyć :) od razu mówię- talentu nie mam ale choćby był najbrzydszy na świecie ja go namaluję i już :D

anecznik, hefi - dziewczyny ja kupiłam gotowca (6 x odlew) u tego gościa
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tak jak pisałam teraz już kupiłabym zwykłą masę protetyczną ale nie wiem czy proporcje będą takie same :) najlepiej robić na śpiocha-ale uwaga- julek się obudził przy pierwszym razie bo włożyłam mu nóżkę do chłodnej masy :/ później już robiłam ciepłą i najpierw obmywałam mu nóżkę wodą o tej samej temperaturze -tyle że czym cieplejsza masa tym prędzej się utwardza i mamy dosłownie pół minuty żeby włożyć rączkę czy nóżkę i nie dotknąć ścianek naczynia :) troszkę gimnastyki trzeba więc polecam w 2 osoby robić i uśpić dziecię :D

ita- cieszę sie że ja siedzę w domu z moim skarbem jak czytam, że tak tęskniłaś i aż płakałaś, choć pewnie będzie coraz lepiej :) i tego życzę :) Macierzyński powinien być duuuużo dłuższy!

kajdusia- jak Ty to zrobiłaś wózek i sanki? przywiązałaś sanki do wózka? hihihi :D

idę bo mały się na rączki domaga :)

czesc mamusie, znow mi sie kom psuje i pl znakow nie mam

gardlo boli, na dworze minus 15 stopni.... lezakujemy w domu, kolega na obserwacje o 11 przyjdzie, potem moi rodzice to jakas rozrywka bedzie

Ja tez sie witam, w nocy nam zasnelo ogrzewanie i jak sie mala obudzila o 4 to bylo w pokoju 15 stopni:szok:, ale miala rece lodowate az sie przestraszylam, bo zimne to ma zawsze w nocy ale takich sopelkow to jeszcze nie miala

gosiagro dziekuje za zyczenia, polroczniak to juz taki powazny wiek, mojej kolezanki coreczka zaczela stawac jak miala 8mc wiec moze juz za 2 miesiace nasze dzieci pojda w sina dal:-D:-D

kasiajanicka zdrowka, oby szybko chorobsko przeszlo

Kajdusia podziwiam, chyle czola :-) Ja teraz ide wiszac na wozku bo mam takie badziewiaste buty ze mi sie nogi rozjezdzaja na lodzie, a jeszcze sanki ciagnac!:szok: Co do kaszki ktora mi chlusnela w gardlo to byla sama slodycz :-)

Milka tak wlasnie mrozone mleko zawsze bedzie smakowac. To podobno normalne, nie wyrzucaj tym razem! Pochwal sie ramka solna :):tak:

Butterfly sliczny ten odlew wam wyszedl..az sie wzruszylam :)

ita teraz juz na pewno bedzie lepiej, byliscie bardzo dzielni! Gratuluje ale tez wspolczuje cierpien z powodu rozlaki

Klementinka nadal dopominam sie o jakies zdjecie z kalendarza :-)
konniczynka pierwsze slysze zeby mleko nie zamarzlo moze rzeczywiscie jakies tluste :) Ja to chyba mam sama wode bo zamarza w 5 minut

Kasiek cos sie nie odzywa??:confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry