• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
hejka
jejciu ale zima.... brrrrrrrr zimno na dworze, a ja na 13:30 do dentystki:/

lece wlosy wysuszyc poki mały spi...
Zagłosujcie na moje szkraby:-):*
milego dnia zycze.

Eliza zaglosowane

Koriander to nie ramka dekoracja okienna do przedszkola jutro powinna byc gotowa

kasia zdrowka

Lena my szczepilismy hexa i byly tylko 3 szczepienia

Butterflay wyobrazam sobie jakie musiao byc zamieszanie we wszystkich sluzbach miejsckich jak polecialy te kuchenki, przed swietami akurat ludzie pewnie strasznie to przezywaja

Koriander - jestem jestem ;) po prostu nie ma czasu na pisanie... trocha praca, co dziennie rehabilitacja Damianka, która pomogła mu dużo, przy tym ząbek, a teraz nie wiem czy czasem tatuś nie zaraził go jakimś choróbskiem bo kicha... :(

Świetne te odlewy, muszę sobie takie sprawić ;)

Miłego dnia kochane!

Dzień dobry:-D

Klementinka - to już wszystkie prezenty zrobione?
tak:laugh2:jeszcze tylko malzowi zamowic z douglasa (tylko nie wiem czy sobie zasluzyl) i bede miec dla wszystkich
kalendarz juz przyszedl, mysle ze babcia bedzie skakac ze szczescia, co miesiac bedzie podziwiac swoich wnukow
dalam zdjecia tez dzieci brata zeby bylo sprawiedliwie:-p
Ja tez sie witam, w nocy nam zasnelo ogrzewanie i jak sie mala obudzila o 4 to bylo w pokoju 15 stopni:szok:, ale miala rece lodowate az sie przestraszylam, bo zimne to ma zawsze w nocy ale takich sopelkow to jeszcze nie miala

Klementinka nadal dopominam sie o jakies zdjecie z kalendarza
o kurka ale zimno, malo mila niespodzianka
zdjecia beda, beda tylko musze ten komputerowy syf ogarnac
gdzie ja je powrzucalam :confused:

Eliza probowalam glosowac na Hanie ale nie wiem gdzie sie wciska
Lena jak zawsze zaglosowane, szczepienia sa 3, i do okolo roku spokoj

Kasia kupa jest?

Lilianko wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia pol roczku od ciotki Madzi z Jasiem

radość nieziemska: mój filemon sie turla :) doczekałam się :)

wczoraj kadrowa mi powiedziała, że jak na 3/4 etatu będę to też mam przerwę na karmienie, więc nie będę do 14 pracowała ale krócej :) tylko nie wiem czy pół godz czy godz mi przysługuje? powiedziała, że musi sprawdzić ile

do dentysty na ten rok już nie ma terminów, ale na 4 stycznia mi się udało, więc załatam zęba przed końcem urlopu :)

reklama
gardlo boli, na dworze minus 15 stopni.... lezakujemy w domu, kolega na obserwacje o 11 przyjdzie, potem moi rodzice to jakas rozrywka bedzie
No właśnie, jak idzie obserwacja? Kiedy sesja zdjęciowa? Ze zdrówkiem lepiej?

My uciekamy zaraz do carrefoura. Rano wszystko ogarnęłam, przygotowałam obiad na 2 dni, popołudniu muszę skończyć pisanie pracy i prezentację zrobić :wściekła/y:
100 lat dla Lilci, dużo radości i jak najmniej powodów do płaczu :-):-):-)

Lena powodzenia na szczepieniu, zagłosowane. Widzę, że punkty od nowa lecą, to już nowy konkurs?:tak:
Kasiek Fajny avatar:tak:

Zbieram się do sklepu, jeszcze mnie czeka wytarganie wózka na dól i ubranie krzyczącego i wyrywającego się dzieciaczka ;-)
Miłego dnia:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry