• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
emalia, kasiek - ależ macie w domu przystojniaków...Ja Cie kręce....Wrrrrrr..>Super chłopaki....

Co do tej całej Twardy...To naprawdę dziwię się....bo jeśli chciałaś zachować trochę anonimowości....to ja bym zaczeła od zaprzestania pisania...o swojej twardej macicy i o Twoich stosunkach z ojcem dziecka (o czym chętnie (chyba???) pisałaś na innym wątku).....Moim zdaniem akurat studia ekonomiczne to nie jest coś czego należy się wstydzić....ale jeśli nawet nie chciałaś nam o tym pisać wystrczyło powiedzieć....że nie chcesz zdradzać kieruku studiów a nie brnąc w tym kłamstwie....Skoro to się "kupy nie trzymało" nie dziw się, że byłyśmy podejrzliwe....a skoro skłamałaś raz w takiej błachej sprawie to skad mamy pewnośc że cała reszta o której pisałaś nie jest bzdurą wyssaną z palca!!!!
A co do linka...Jeśli chcesz mogę go usunąc....Ale nie trzeba mieć doktoratu, ani ukończyć studiów detektywistycznych aby dzięki danym które podałaś (paula, ustrzyki, wcześniej jeszce podałaś swój wiek) znależć Cię na nk.....
To tyle odnośnie Ciebie....To mój pierwszy i zarazem ostatni post do Ciebie....Szkoda czasu!!!

EMALIA, KASIEK--------- jak patrze na waszych chlopaczkow to normalnie zazdroszcze Lilci ze jest w ich wieku :-):-) Az milo patrzec!! nie bede sie powtarzac ze czerwcowe dzieciaczki sa najsliczniejsze na swiecie

gosiagro chyba z tego wszystkiego nie pogratulowalam wam zabka?? A wiec gratuluje :-)

reklama
witajcie! WIDZĘ ŻE WCZORAJ SIĘ TU DZIAŁO !
A my byliśmy wczoraj w aquaparku mały był zachwycony siedzieliśmy w wodzie 3 godz po nich był wykończony nie zdążyliśmy wyjść a on spał mi na rękach i całą drogę do domu
lena składki są praktycznie te same tyle że więcej problemów z dwuosobową bo to zależy czy to ma być właściciel pracownik czy spółka
dziewczyny zdjęcia super wszystkie te ze spaceru i raczkujące i w łóżeczku no i cała reszta nic tylko podziwiać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry