reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie, po kilkunastodniowej przerwie w bb spowodowanej awarią komputera miałam ambtny plan nadrobiena zaległości - ale na planie sie skończyło - bo mimo szczerych chęci nie dam rady.Oskar mało śpi, a jak nie spi to łobuzuje - nie chce juz siedzieć, gdzie tylko może wstaje i cuduje, także musze strasznie na niego uważać. Jeszcze dzisiaj chyba wybiore się do sklepu bo ochraniacze na narożniki i blokady na szuflady bo niezły już bałagan mi narobił. A tak poza tym, my już dzisiaj po kolędzie - ksądz zacząl chodzić o 16 a o 16:08 juz było u mnie po. Oskar byl nie wyspany wiec na widok księdza w płacz:). Małemu przybylo ząbków i nasz dorobek= 7 szt:) To tyle o nas

Lena - bardzo się cieszę że operacja Wiktorii się udała

Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów Gajusi, Polci, Filipka i Jasia

teraz postaram się byc na bierząco...

:-(
Właśnie wróciliśmy od lekarza i jutro idziemy do szpitala na tomografię:( Mała przez tą dużą główkę i miękkie ciemię ma podejrzenia wodogłowia:(

Lena super wiadomośc ! teraz już będzie tylko dobrze !
Zdec to mała ma dużą główkę? nie zauważyłam na zdjęciach! zobaczysz na podejrzeniach się skończy. trzymam kciuki jutro

:-(
Właśnie wróciliśmy od lekarza i jutro idziemy do szpitala na tomografię:( Mała przez tą dużą główkę i miękkie ciemię ma podejrzenia wodogłowia:(

zdec - oni chyba sami maja wodoglowie i bezmózgowie przy okazji. Przecież wcale nie ma aż tak dużej jak to sie zdarza przy tego typu rzeczach. Daj znać jutro jak wrócicie. I nie martw sie bo to na pewno tylko podejrzenia.

reklama
zdec moja chrześnica też miała podejrzenie wodogłowia, a to tylko jakaś durna baba nastraszyła jej rodziców, zadnego wodogłowia nie było. Natalka też napewno zdrowiutka!!! Też nie zauważyłam żeby miała duzą głowę! Co za bzdury!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry