zdec
Mama Natalci:)
lencja zdradź prosze ten cudowny sekret- jak odzwyczaiłas??
Ja oszukuję smoczkiem. Ale słyszałam też żeby zamiast mleka dawać np wodę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lencja zdradź prosze ten cudowny sekret- jak odzwyczaiłas??
Witajcie dziewczyny
Tak sytuacja niby opanowana dzisiaj wylądowałyśmy u czwartego lekarza!!Gaja niby ma zapalenie gardła i coś z krtania już podałam antybiotyk teraz śpi zobaczymy co będzie jak wstanie!!!Dziękuję za wsparcie i słowa otuchy jestescie kochane!!!!
A co do duszenia miała drgawki tak jakby padaczkę i leciała strasznie błądziła wzrokiem....ja ją zapakowałam w fotelik i do przychodni tam mnie nie przyjęli...więc na szpital akurat przyjmowała mnie babka u któej w sobote byłyśmy prywatnie...mówi,do mnie, że tak szczerze to nie chce Gai zostawiać bo zaraz cos jeszcze podłapie a ma tylko kaszel i katar...więc ja tez sie nie zgodziłam chociaż ona do mnie mówi, że byłaby spokojniejsza gdyby została...ale dla mnie nie ma łóżka tylko stołek i nie wiadomo czy byśmy nie leżały na sali gdzię dzieci są same które matki zostawiają więc tam jest jeden wielki ryk!!!Powiedziałam, że się nie godze i wyszłyśmy oczywiście podziękowałam bo babka naprawde sie starała!!!Dzisiaj byłam u innego lekarza tzn mojej sąsiadki i dała antybiotyk powiedziałą, że nie ma na o czekąć!!
MYŚE że powinnaś dawać przynajmniej 2 krople w okresie zimowym. a ogolnie to w całkiem mieści sie w normiebo miała duże gdy sie urodziła, a pamietaj że gorzej jak sie za szybko zrasta...wiec u natalki rośnie w tempie normalnym do urodzeniowego
wiec ani obwód głowki nie jest jest zły, ani ciemiączko...wiec mysle ze taka jej uroda...nie napisalas czymacie duze głowy? czy dziadkowie maja??;-)
jestem pewna że to po męzu i dziadkuzobaczysz...a wyniki nie wiem obawiam sie ze nie bedziesz miala odrazu przynajmniej u nas nie ma odrazu...i będzie usypiana tak???
a egazmin...nie mysl o tym najwaznijesze zdrowie dziecka![]()
i ciamka buzkąZdec u nas tez bardzo duze ciemiaczko i czesto do tego pulsuje, ale tutaj go nawet nie sprawdzaja :-( nie martw sie lekarze potrafia niezle nastraszyc, Natalka jest na pewni zdrowa!Natala teraz ma 44cm
Mamy duże ciemiączko ok 2x2,5 i nadal miękkie