Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde nie wiem dlaczego nie chcecie karmić w nocy!!!Koriander - ja widziałam, jak ciemiączko pulsuje w rytm bicia serduszka. Uważam, że to normalne.
Lena - trzymam kciuki, żeby Gaja w koncu wyzdrowiała. Mam nadzieje, że antybiotyk pomoże.
Zdec - powodzenia na badaniach! Żeby Natalka miała wszystkie wyniki w normie i żeby było po stresie.
Czy macie pomysł jak odzwyczaić od butelkowego nocnego karmienia?
Pani doktor powiedziała, żeby karmić o 19, potem o 23 (nawet na śpiocha) i że do 8 powinien wytrzymać. To teoria. W praktyce jest tak, że je o 19, potem czasami przed 22 jest już głodny, potem może jeszcze chce o 2 i o 5 :/ Czasem się zdaży, że zje o 19, 23 i o 5. Nie da się oszukać ani smoczkiem, ani piciem. Jakieś sposoby macie? Bo jak Krystianek tak dalej bedzie przybierał, to się załamie (w dosłownym znaczeniu)![]()
Kurde nie wiem dlaczego nie chcecie karmić w nocy!!!
Ja karmie Gaję po kąpieli o 19 i śpi do 7.30 anim sie obudzi obejrzy klub myszki miki to jest ok 8-30
Tylko fakt ona w dzień je nadal mleko co 3 godz![]()

,ale ma spust 
Aha zapomniałąm, że Ty w stanie BłogosławionymMi pediatra powiedziała, że już mojemu szkrabowi starczy, bo waży 9400, a nocne karmienie powoduje, że szybciej szkraby rosną.
Teraz mam jeszcze jeden powód - ostatnio jak wstaje w nocy, to mam najgorsze mdłości![]()