Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zgadzam sięz Gaja oki a Ciebie "przeglądnęla":?
Zdec - trzymam dziś kciuki za Was!!! Daj znać...
Sto lat dla Jasia i Patrycji!!!
Dziewczyny jak wasze dzieci staja to tez na czubkach palcow????

Hej jak się czujecie??

A czy Wasze szkraby długo siedzą? tzn. jak je posadzicie to tak siedzą nie przewracając się??? mój zawsze się przewraca i nie wiem czy to normalne...
A coś z jabłkiem???Mój właśnie staje na paluszkach... jak byłam u neurolog to mi mówiła że dlatego nie powinno się dzieci stawiać bo na razie mają odruch chwytny w stopach...
A czy Wasze szkraby długo siedzą? tzn. jak je posadzicie to tak siedzą nie przewracając się??? mój zawsze się przewraca i nie wiem czy to normalne...
Laski, co zrobić z tymi zaparciami małego? cały czas robi takie twardawe bobki... nic nie pomaga...
Ale on jest mega marudny...![]()
Mój właśnie staje na paluszkach... jak byłam u neurolog to mi mówiła że dlatego nie powinno się dzieci stawiać bo na razie mają odruch chwytny w stopach...
Laski, co zrobić z tymi zaparciami małego? cały czas robi takie twardawe bobki... nic nie pomaga...
Ale on jest mega marudny...![]()