reklama

Czerwiec 2010

Zdec , Izia - serdecznie współczuję!!! Przytulam mocno
Zdec - Bardzo się cieszę że nasze kciuki znów się przydały:) i wszystko jest w porządku:) Nerwów Ci to przysporzyło ale przynajmniej masz 100%pewność:):) Ehh Ci lekarze

reklama
Napiszę tylko, że Moja Baśka nie ma problemu z kupkami. Robi rano na nocnik, w ciagu dnia nie wyczaiłam i zrobiła w pieluche, no i wieczorem tez ja sadzam na nocnik. Robi je bez problemu.
Jesli ktos jest zainteresowany to podam przepis na kaszke z marchwianką ktorą mozna podać dziecku i napewno sytuacja sie poprawi, ale kaszke trzeba podawac na kazdy posilek (przynajmniej do poprawy) i zadnych owocow!!! Samemu trzeba zrobic a to wymaga troche poswiecenia i czasu. Pozdrawiam.

Napiszę tylko, że Moja Baśka nie ma problemu z kupkami. Robi rano na nocnik, w ciagu dnia nie wyczaiłam i zrobiła w pieluche, no i wieczorem tez ja sadzam na nocnik. Robi je bez problemu.
Jesli ktos jest zainteresowany to podam przepis na kaszke z marchwianką ktorą mozna podać dziecku i napewno sytuacja sie poprawi, ale kaszke trzeba podawac na kazdy posilek (przynajmniej do poprawy) i zadnych owocow!!! Samemu trzeba zrobic a to wymaga troche poswiecenia i czasu. Pozdrawiam.

Marchew nie jest wskazana przy zaparciach, a rozumiem, że to o ten problem chodzi.

dobry wieczór
ja na chwilkę
zdec cieszę się ogromnie że po badaniu Natalci wszystko ok, nie miałam czasu odezwać się wcześniej ale myślałam o Was od rana i przykro mi z powodu babci

i jeszcze spóźnione życzenia dla wczorajszych i dzisiejszych miesięczniaków Karolinki, Jasia, Patrycji i Natalci duże buziaki dla Was skarby

reszte doczytam i nadrobie jutro
kolorowych snów robaczki :)

Ania - co do Natalki to wiedziałam że to nic poważnego... a odnośnie babci :( to tulam...
Ząbkowym - gratulacje :)
Chorowitkom - zdrówka.

A mi dzisiaj julka pół pokoju zachlapała podczas kąpieli, bo jak jestem sama to mi jakoś łatwiej kąpać ją jeszcze w wanience (jak jest mąż to kąpiemy w naszej wannie) i ona przyzwyczajona że tam może chlapać do woli uskutecznia też to i w małej wanience ;)

Aniu - ciesze się że u Natalci wszystko ok :-), i przykro mi z powodu twojej babci :-(

u nas kolejnego ząbka juz widać :-), to moje dziecko to szaleje z tymi ząbkami

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów :-)

reklama
Zdec- tulam mocno....:-(

My dzisiaj byliśmy u mamy a potem pojechaliśmy do maluszka. ALe fajny!!! Nie mogłam się napatrzec. A jak fajnie Jasiu go obserwował:-D
Polubili się od pierwszego wejrzenia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry