reklama

Czerwiec 2010

aisa staramy sie tu wspierac nawzajem, z tego co czytałam to ty również otrzymałas wsparcie ze strony dziewczyn (mimo twoich nieraz bardzo kontrowersyjnych wypowiedzi), tzn radziły Tobie wizyte u specjalisty, rozmowe z psychologiem, pomoc rodziny itd itd ale widze ze Ty nie bardzo chcesz skorzystac z tych rad.....to juz nie wiem czy potrzebujesz pomocy czy jej nie potrzebujesz, tzn czy chesz cos zrobic ze swoja "depresja" czy nie i wystarczy Ci pisanie o Twoim stosunku do dziecka......hmmm

reklama
on jest na piersi, ale staram sie podawać mu też mm którego niestety nie chce pic. Podaje bebilon ale większośc ląduje w zlewie.
Byłam w zeszłym tygodniu u pediatry gastrologa bo był chory i pytałam o to jedzenie to w sumie nic konkretnego mi nie powiedziała, tylko tyle ze urozmaicac, dodawac duzo mięska, oliwy z oliwek ale ja to robie od dawna i nic, w środe chyba wybiore sie do mnie do ośrodka po skierowanie na morfologie bo boje sie o anemie

nadika czy Natanek ząbkuje teraz?? Mój Łukasz nie chciał nic poza cycem podczas ząbkowania i kilka dni po wyjściu ząbków. Zauważyłaś jakieś zmiany na dziąsełkach?

a z innej beczki:
trolowacizną tu zalatuje

Ostatnia edycja:
Magdam nie ma to jak zabawki starszego brata :)) gratulujemy stania i zabka

Emalia tez myslalam jak Ci dzis noc minela, sproboj na jakis weekend zrobic nauke spania u siebie bo taka nerowka to Ci tez nie da spac

Adeora u nas kroluje lego wiec na 2 3 latka polecam duplo, oprocz tego wszelkie pojazdy zdalnie sterowane, a w smyku kiedys byly takie pojazdy plastikowe rozkrecane przy pomocy wkretarki na baterie, Olcio bawi sie tym do tej pory no i oczywiscie plastikowe tory Wader . Mozesz pomyslec tez o rowerku na 4 kolkach albo 3 jak wolisz

Asencja 5 miesiac :szok: niemozliwe moze na razie masz tylko wzdecia

Klementinka my zaliczylismy w tamtym tyg trzydniowke kolezanka z pracy tez moze i u was sie przypaletala

Kasiek ercio ciagnie uszy zaraz bedzie wygladal jak plastus

Liliti gratuluje nowych umiejetnosci

martwi mnie to zezowanie u Eryka obseruje go i widze ze oczka mu czesto uciekaja jak jest u Was? jakos nie pamietam zeby byl taki problem z Olafem, do tego pokazal sie znow wodniak na jaderku a juz nie bylo.... Wyczytwalam ze moze sie pojawiac przy wiekszej aktywnosci dziecka powinien zniknac ok 1 - 2 lat i jest tylko wada kosmetyczna a co na ten temat mowili u Was? tzn mam chlopakow:))

milka u nas nie było wodniaczków wiec nie podpowiem nic. Co do zezowania to normalne jest do 3 miesiąca życia, może zgłoś się do okulisty?

agast współczuję ospy, oby Jagódka się nie zaraziła. Lepiej, ze Hania teraz przechodzi, niż jak będzie dorosła. Mój mąż miał z 3 lata temu- KOSZMAR!!! W dodatku podczas naszego urlopu :////

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek-moja jak jest śpiąca tez cały czas uszy trze nawet całe paluchy tam do środka pcha ja jej wyciągam a ona dalej ostatnio tez az ma podrapane czerwone rysy tak się tam targała ale mi się wydaje że widocznie taka jej uroda ze lubi te usy mezyc bo u lekarza jak byłam to mówiłam i nic tam nie stwierdziła:baffled:
nadika-nie martw się moja to samo najlepiej by cyca doiła dziś już starałam jej ograniczać to troche więcej innych rzeczy zjadła czyli 5 łyżek zupki pare łyżek monte bo nawet zasmakowało ze dwa biszkopty i tyle o i jeszcze 80ml kaszki ale to na siłe myśle że jakby tego zapychacza cyca odstawić to by jednak coś jadła tyle że jak to zrobić:baffled:moja nawet picia prawie 0

kurcze z ta ospa to tak jest podobno im wceśniej tym lepiej moja najstarsza miała jak 6 lat koncyła i tragedii nie było mysle że tera Marysia tez niedługo z przedszkola przyniesie to pewnie się obydwie zarażą:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry