reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Agi - Wróciłam w piątek wieczorem i tyle co mi się udało przed kąpaniem wyściskałam i wycałowałam Igulkę, tak mi jej brakowało!!!!!!! Wczoraj już cały dzień razem i dzisiaj. Szkolenie ok, certyfikat na 88%, więc spoko:)

Konniczynka - dokładnie tak jak piszesz mam więcej cierpliwości, nie mogę się nią nacieszyć, jednak 2 tyg mimo że mnie szybko minęło, to dla takiego maluszka bardzo dużo:-( Muszę teraz nadrobić moją nieobecność

Perfecta
- oooo u Ciebie też nowy avatarek

Avenka - Witojcie ! Brakowało Cie tutaj:) Fajnie że juz jesteś:) Tak mój szanowny małżonek mi zmienił avatarek.... grrrrrrrrr
Koniczynka - Zdrówka Emilci życzę , oby szybko przeszło!
Agi - Już nie długo wiosna!!!!! Najgorsze za nami , jeszcze trza przezyc roztopy i już:p:)
Izia - zeby kózka nie skakała...:) Okład sobie Kochana zrób z roztworu wody i octu okład sobie i kostka wyżej kolana!, czyli połóz ja wyżej

Klementinka - mam nadzieję, że wyjazd dojdzie do skutku, a ze Szklarskiej do Wrocka to już bardzo bliziutko;-);-)

Agi - gratuluje zakupu wózeczka:-)

konniczynka, eagle - dużo zdrówka dla dzieciaczów!

emalia - dla mnie X-lander jest oki:tak:, gdybym mieszkała na parterze, bądź miała windę to długo bym nim jeździła, ale ponieważ tak nie jest to myślę o zakupie jakiejś parasolki, ale na razie się jeszcze nie rozglądałam

mama_kubulki - trzymam kciuki za jutro!

agast - to masz przymusowe wakacje w domu:szok: dziewczynki odchorują i będziesz miała spokój!

avena - witaj!!! dzisiaj właśnie cie wywoływałam na zamkniętym:-D:-D

Perfecta - widzę, że u Ciebie talentów dostatek;-);-)

Wpadalam na chwilke ale widze ze mimo weekendu sporo napisalyscie, ja poki co co dzien szukam z mezem ofert pracy a ze jest sporo to duzo czasu nam zajmuje, wiec brakuje juz wtedy czasu na bB

widze ze przepisy Perfekty robia rewolucje musze je gdzie wyszukac i moze wydrukowac:))

A ZDEC gdzie się zapodziała??
Dziewczyny z Wro my z Emalia rezygnujemy ze spotkania więc są 2 miejsca wolne!!!

reklama
perfecta akurat z tym to nie problem nie po raz pierwszy i pewnie nie ostatni noga skręcona moje kostki już trochę przeżyły choć mówią sport to zdrowie:-Dnie zawsze tak jest

Do góry