Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Milka - owocnego poszukiwania - Fajnie że choć na chwilke wpadłaś Lenka włącz ten pogrubiacz bo jakos nie swojo Dobranoc Kochana
Ja tez robie ewakuację przedtelewizorową jakąś kuchnie tv lub domo pooglądać
Dobłanoc
Kuźwa dziewczyny...właśnie wygraliśmy z P. 250 funtów w Lotto....Jakieś ostatnio szczęście mamy!!!! Ja w piątek do spa.....dziś ta kasa....Wózek się zwrócił...hihi
Agi - Gratulacje Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super
Dziewczynki z 5 Przemian Powiedzcie mi proszę "pijeta" zielona herbatkę najmniamuśnieszą na świecie???? Bo tak sobie teraz popijam i pomyslałam że zapytam bo ja od 5 lat tylko zielona pijam! I jak pijecie to czy taka w torebkach? czy prawdziwą liściastą?
:-) Z tej okazji idziemy z P. się troszke poprzytulać...:-).....Także mówię już Wam Dobranoc....Miłych, spokojnych, przespanych nocek dla każdej z Was.....
Aga- gratuluje kochana wygranej , no i miłego "przyutulania";-) Kasia- zdrówka dla Filipka Agast- zdrówka dla Jagodzi. Ale powiem Ci, że faktycznie bedzie z głowy.
A ja się dzisiaj ze swoim pokłuciłam, że za kare śpie sama:-(
Gosia- robiłam dzisiaj Małemu tego bananka na masełku. Nie nadążałam mu łyżki wkładac, a ten krzyczał jeszcze na mnie żeby szybciej. Super. Smakowało mu. Dziękujemy!!!