to ja teś powiem Dzień Dobry, chociaz jak dla mnie on się zaczął już baaaaardzoooo dawno temu, nocka nawet nie najgorsza, myślałam że bedzie gorzej
moje marudy wczoraj wieczorem bardzo przytulaśne były, obydwojgu włączyła się "doklejka" do mamy i ciężko cokolwiek na to było zaradzić
temperaturę i kaszel mają nadal i to mam wrażenie że coraz większy, tak więc juz zarejestrowałam ich do lekarza
a jeszcze tak się zastanawiałam gdzie to choróbsko złapały i doszłam do wniosku że przecież mój od kilku dni jest "umierający i kaszlący", ech dwa miesiące temu było to samo najpierw on coś złapał a potem dzieciaki po kolei od niego, juz mu zapowiedziałam że następnym razem to go eksmituję do teściowej czy mu się podoba czy nie do czasu aż nie wyzdrowieje
a i u nas też zimno - 8 st jest w tej chwili
to sobie pomarudziłam od rana ;-)
Agi super że głównej użytkowniczce wózek przypadł do gustu i gratulujemy wygranej
emalia my mamy taką spacerówkę i ja jestem z niej bardzo zadowolona, można do niej wpiąć fotelik
BABY DESIGN SPRINT KOLORY 2010 FOLIA promocja (1450618402) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a znalazłam jeszcze że teraz to można i gondolkę
Babydesign SPRINT PLUS 3w1 _wys 0zł _24h_ +fotelik (1451196008) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
mama kubulki powodzenia w pracy
Perfecta jeszcze raz dziękuję a kuraka w sosie pietruszkowym już mam chęć wypróbować, ale dziś to nie dam rady, napewno w tym tygodniu u nas zagości
kasiaj. zdrówka dla Fifiego
agast22 także zdrówka dla Jagodzi, może to i lepiej że będzie miała o już za sobą
avena dobrze że jesteś już z powrotem, pomalutku nadrobisz wszystko, super że szkolenie sie udało
Milka oj mnie też takie wygrane przechodzą zawsze koło nosa
i jeszcze na koniec
najlepsze życzenia dla Klaruni