Lenuszka
Mamusia Gajusi
Hahaha!!!!!może i tak ale jak dla mnie to i tak apetycznie wygląda
![]()
Pewnie ja tam bym wsunęła
Dzisiaj robiłam łazanki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha!!!!!może i tak ale jak dla mnie to i tak apetycznie wygląda
![]()
Aisa jak przyprawić kotlety wieprzowe według 5 przemian???
po kolei: kwasny , gorzki , słodki, ostry słony??
zamierzam podac je z sosem cytrynowym wg pieciu przemian i nie wiem czy to sie jakoś łączy czy zmienia kolejność. Pilne![]()

Zresztą teraz bardziej o śnie myślę niż o figlach

Nie znam się jeszcze na podróżowaniu z dzieckiem, więc nie pomogę w przygotowaniach
Zdolna jest

Wyglada mniamusnie! Troche jak kurczak w kury tajsko kokosowyKawałki wieprzowinki polane sosem cytrynowym i sałatka z ogórka , rzodkiewki z bazylią i miętą
Wyszło super
Zobacz załącznik 329976
Zdrowka dla Jagusi!!Bidulka malutka :-( Na szczescie bedziecie to mieli za soba,pocieszenie ze to zima i pogoda beznadziejna niewielkie, ale pomysl jakbys sie meczyla w srodku lata!! Trzymajcie sieJagoda spi juz 2 godziny az się martwie, a to jej 3 drzemka dzisiaj, juz w sumie 5h snu w ciągu dnia dzisiaj..

super pomysl z tym wyjazdem, mam nadzieje ze nabierzesz sil i energii na kolejne miesiace! Milo czytac o rosnacym brzuszku:-) Ja niestety nie mam doswiadczenia z wyjazdami z maluszkiem..To korzystając z ciszy się pochwalę - z mężem i ze szkrabem (a właściwie z dwoma) w maju pojedziemy sobie na wakacje na KreteW końcu postanowiliśmy i taaaak się ciesze
Już od kilku dni myślę głównie o tym - ciepło, basen, jedzenie, wypoczynek...ahhh...
)
zdrowka i dla was kochani!my po lekarzu, oboje niby coś wirusowe, bez antybiotyku ale z Tomkiem mam iść do kontroli w środe bo coś gardło nie bardzo i żeby sprawdzić
milo czytac ze wieczor sie wam udal Kasiu, mam nadzieje ze bedzie ich wiecej!! To wazne dla twojego samopoczucia, bo widze ze energia ci wrocilaKoriander - mały już drugi raz został z babcią, niby wszystko ok, ale denerwuje mnie to że ona zawsze go bierze na ręce jak tylko zacznie marudzić... a najbardziej wkurza mnie to że jej mówię żeby go nie nosiła a ona tak jakby mnie nie słuchała i robi swoje... no ale i tak się poprawiła bo przynajmniej się oferuje że się nim zajmie żebym odpoczęławięc ma plusa! co do alergii to czytając w necie na temat tych suchych placków, to stwierdziłam że chyba będzie jednak skaza...
więc muszę zakupić inne mleczko i nie podawać mu nic z nabiałem i zobaczymy... dwa razy dałam mu taki jogurcik hippa z truskawkami i zwymiotował go, więc daje mi to odpowiedź...
A co do tych jogurtow to Lila tez po nich wymiotowala..a po naturalnym nie, wiec nie wiem jak to ocenic 
Oj Kasiu moc zdrowka dla Fifcia ale sie chlopak nameczy... Jesli moge cos doradzic, z mojego dziecinstwa (mialam czesto zapalenie ucha)- wez skarpetke i naloz do nie gruboziarnistej soli morskiej, dobrze zakrec lub zawiaz, poloz ja na pokrywce garnka z gotujaca sie woda az sol sie rozgrzeje do przyjemnej cieplej temperatury. Taka ciepla skarpetke przyloz do chorego uszka (WYLACZNIE JESLI NIE MA GORACZKI). Jest to sprawdzony i rewelacyjny sposob, dzialanie soli-osmoza osusza i wyciaga stan zapalnykasiek- ja daję nan ha 2, dla dzieciaczków z podwyższonym ryzykiem alergii jest mleko ha
co do fifiego to na zamkniętym opisałam, zapalenie ucha..........
Na prawde wszystkim polecam zapamietac, banalny a skuteczny sposob
Jak juz (daj Boze) bede mogla sie odchudzac to startuje z tej samej wagi co ty :-)