Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny czy któraś z Was myje mydelkiem??
Hej.
No wiec Baska o 1 wnocy miala temperature 38 (juz po odjeciu 5 kresek) wiec dalam czopkia. Teraz rano miala 37,5 (po odjeciu 5 kresek) i znowu dalam czopika. Cos lekko kicha, ale nic wiecej. Na 11:30 jestesmy zapisane do lekarza....![]()
Zobacz załącznik 330120
Zobacz załącznik 330120 próba
Kuba uwielbia tygrysa, wszystko z nim robi i spi przytulony![]()
U nas slabo. Jagoda całą noc z temperaturą, ale spała jako tako - w sumie tylko raz sie obudziła o 2 na mleko... Ciężko mi ją smarować bo macha rękami i nogami a ta papka musi chwile wysychac. Dodatkowo musze patrzec zeby soebie do oczu nie zatarła bo to z mentolem jest.. Chodzi ciągle ze smutną minką i jeszcze Hankę mam dzisiaj w domu bo nie miał by jej kto z przedszkola odebrac.. Masakra..
Zobacz załącznik 330124Kacperek uwielbia stać nad odkurzaczem :-)

teście dzisiaj do maroka se polecieli a moja mama akurat zajmuje się córką siostry bo oni tez idą na balkobietki czy któraś z was pisała prace z psychologii na temat 'proces uczenia się' ????
to proszę Cie zobaczja miałam coś o tym ale bede mogła zobaczyc dopiero za jakis tydzien bo wszystkie moje notatki na strychu!!
Zobacz załącznik 330120
Zobacz załącznik 330120 próba
Kuba uwielbia tygrysa, wszystko z nim robi i spi przytulony
ja tez uzywam nivea 2 w 1
zdrowka dla chorowitków, moj maly tez przeziebiony, katar taki ze hoho i kaszlec zaczal ;(
wczoraj tesciowa bla znim pierwszy raz i to przez caly dzien, spisalasienaprawde dobrze, jestem zadowolonaale rano jak przyszla nie mialam klucza zeby jej otworzyc, bo maz zabral i biedaczka wchodzila przez okno! myslalam ze pekne ze smiechu, widok teściowej wdrapujacej sie do nas przez okno do kuchni--> BEZCENNE!!! a swoja droga to calkiem niezle jej poszlo, bardzo zwinna z niej babeczka!!!!!
Hej!
U nas slabo. Jagoda całą noc z temperaturą, ale spała jako tako - w sumie tylko raz sie obudziła o 2 na mleko... Ciężko mi ją smarować bo macha rękami i nogami a ta papka musi chwile wysychac. Dodatkowo musze patrzec zeby soebie do oczu nie zatarła bo to z mentolem jest.. Chodzi ciągle ze smutną minką i jeszcze Hankę mam dzisiaj w domu bo nie miał by jej kto z przedszkola odebrac.. Masakra..
Dzień dobry bardzo![]()
Agatka już po śniadanku i teraz moja kolej... pobudka dzisiaj była wyjątkowo późno bo o 7.00
U mnie dzisiaj na termometrze -20 stopni i lód na oknach....wiec pewnie nici ze spacerku....
Czy wasze maluchy też tak wszystko gryzą? Agatka nawet jak wstaje to z otwart buzią i zębami gotowymi do boju - zabiera się do ogryzania krzeseł, kanapy i wszystkiego innego co jest po drodze...
Sealet - u mnie z gryzieniem jest to samo co się nawinie pod reke i zęby jest pogryzione dosłownie kapcie, łóżko, pufy,meble, łóżeczko, rodzice, brat :-)
Zobacz załącznik 330124Kacperek uwielbia stać nad odkurzaczem :-)
kasiek,asencja - myślę że Grecja, Hiszpania to dobry wybór, zdecydowanie odradzała bym kraje arabskie. My też myślimy o jakiś wakacjach i te sama się zastanawiam jak to będzie, jak mała zniesie podróż... jesli chodzi o wodę to odradzam wodę z kranu.Zabawki.... heh nie wiem. Na pewno trzeba się zaopatrzyc w jakiś porządny krem z filtrem, dziecko musi mieć jakiś dokument tożsamości...