Witam. nie bylo mnie chyba z m-c...ehh doczytalam was..
zdec, super ze z natalka wporządku, ze to zadne wodogłowie...ehh byle by sie babcia nie nacierpiala...a ty biedna musisz za kogos pracowac..no niestety nie którzy robią tak żeby sie nie orobic a zarobic...
Lena ale sie gaja nachorowala , i odrazu ty zaliczylas..no neistety tak juz jest z naszymi urwiskami...w weekend wyproboje cos z twojego przepisu z bloga...a co do 18, ja bym dała kase...

i gratuluje zabków

))
ciążóweczkom Gratulacje ogroniee

będzie cieżko napewno, ale ich miłość wszytko wynagrodzi
hmm i komu co miałam odpisac...musze cofnąc jeszce sie raz...wybaczcie

ale zaraz postaram sie odpisa..
a u nas juleczek stawia pierwsze krki wokół sofy, wokol łóżeczka...wiec mam urwanie głowy , ma juz 12 ząbka

ii naprawde dobrze to znosi, jada juz wsyztko, czyt( z naszego talerza) pieke dzieciakom co 3 dzien chleb, mówie wam rewelka, a jak szybko sie go zarabia i wyrabia...musze przepis wkleic
a córcia ma bunt 3 latka, kto ma 3 latki wie o czym pisze...ale daje rade, sa kary i nagrody innaczej weszla by na głowe... postaram sie zaraz doczyatc i poodpisywac)
ahaa Agi ale ci szybko zlecial pobyt w polsce, slicznie wygladacie

tacy szcześlwiwi

alestarsznie mi kogos przypominasz normalnie mysle i nie moge wymyslic

gratki wygranej w totka

super
któraś z kobitek była na weselu, nie pamietam która:/ wybaczcie, ale super że sie wyrwala, zawsze to podładowałas akumulatory

a zawsze to babcie szczęśliwe ze mogą sie zająć

)
też mam przepis na farsz do nalesników:
kukurydza, czerwona cebyla, czerwona fasolka z puszki, pieczarki, i może byc miesą, groszek, ketchup, przecier pomidorowy, to wszytko podsmazamy na pateli na oleju lub maśle, dodajemy ketrzup i przecier, nakładamy na nalesnika, zwijamy jak krokietai podsmazamy na zloty kolor

pyyychaaaa;P
AHA i miałam wam pisać, ze bylam z małym u oklulisty, i wszytko ok zeza nie ma, wad innych tez nie...ale ma leka alergie któa własnie objawia sie u niego krostakami wokol oczu..ale pani robila mu dno oka, 2 razy zakrapianie...poniewaz teraz jest zalecenie WHO zeby badac dzieciom dno oka, poniewaz strasznie czesto jest rak dna oka( guz) wiec o ile dacie rade badajcie..bylam prywatnie i pytam co tu tyle dzieci..a ona o żeby pani wiedziala ale to powiem pani po badaniu

ale naszcescie wyszlo ok...jeszce z corka mam isc w marcu... ja nie chce straszyc tylko lepiej zbadac...