Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czesc dziewczyny
pragne sie pochwalic, mojemu synkowi pojawil sie piaty ząbek i juz nie jest taki niesymetryczny wyglada bosko
skladacie zyczenia tesciowym?bo dzis podobno dzien tesciowej, ja chyba nie złożę, jakos mi glupio, juz wole dla dzien mamy zadzwonic, tesciowa to takie troche obraźliwe słowo heheh
Pierwsza
Poczytam was później- mam nadzieję, że była weekendowa cisza i dam radę nadrobić. Teraz net mi muli i trzeba śniadanie dziecku szykować, a sobie kawusię;-) KasiuJ Świetnie, że już w domku jesteście, wdrażaj prędziutko plan naprawczy ;-)
Trzecia?
U nas pogoda piękna, ale za to chyba mamy trzydniówkę Już drugą dobę gorączka >38 a czasem >39 stopni. Co gorsza leki słabo działają
Nocka w związku z tym do bani, po raz pierwszy w życiu Pędrak mi zasypiał na rękach, bo nic innego nie działało
Teraz się chichra i zaczepia psa
Miłego dzionka!
sealet wsplczuje choroby malej, zdrówka dla nij duuuuzio
U nas wsio ok, młody od dwóch dnia wstaje po 5.... brak słów... za to chodzi spac o 8:30 i teraz spi juz godzinke, a jak wstanie jedziemy do tesciow:-) maz pas naprawil i wreszcie bede mogla jechac z przodu a dzieciaki z tylu :-) jezdzilam tak za czasow ciazy hehe
co do pogody to u nas wieje, raz slonce raz snieg... dupna pogoda.... ale jutro ma byc podono lepiej;-) mam nadzieje :-)
Sealet współczuje ja wiem co to znaczyOby to była trzydniówka i nic więcej ELIZA chyba cos w powietrzy bo mija Gaja z zegarkiem w reku albo o 6 albo 6,30 a dzisiaj 7,30także nie wieadomo skąd te godziny wstawania