reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzien dobry :tak:
Na pocieszenie: u nas dzis tez szaro ale jeszcze nie pada wiec moze spacer sie jednak uda
Wczoraj mala strasznie w nocy poplakiwala, oby te zabki sie juz poprzebijaly bo to chyba z tego powodu :-(

Co do odstawiania- nie wiem co sie dzieje ale Lila strasznie protestuje przy butelce, moze to przez zeby, ale wtedy chyba przy cycu tez by robila problemy? Juz tak ladnie popijala w dzien i wieczorem, a teraz pociagnie kilka lykow i wrzask :no:

Klementinka tez o was ostatnio myslalam, wspolczuje tych przezyc, a jak u was z alergologiem w DE, nie zalecaja badan pod tym katem??Zdrowka dla Jasienka!!

gosiagro nie martw sie, metabolizm zawsze na diecie zwalnia, i wtedy wiekszosc ludzi sie poddaje. Jesli to przetrzymasz zobaczysz ze waga znowu ruszy w dol. Ja na razie bez slodycze stracilam pol kg! Chociaz moze to przez te brzuszki, a to przeciez dopiero 4 dni :-D

sealet u nas w dzien cyc byl czasami do usypiania ale Lili juz sie nie chcialo z niego jesc, nie przejmuj sie teraz nasze maluszki w dzien maja tyle spraw do nauki, ze jedzenie musi sie odbywac jak najszybciej a jak z cyca wolno leci to traca zainteresowanie. Agatka pewnie sama podejmie decyzje :tak:

Dziewczyny jak myslicie, przydalby sie nam watek na temat organizowania urodzin dla maluszkow, z radami, wyborem tortow i menu, zabaw itp..Doswiadczone mamy moga opisac jak to u nich bylo. Niedlugo beda pierwsze urodzinki!!! A potem kolejne..i inne imprezy tego typu :-p Ja nawet nie wiem gdzie zaczac, na pewno chce upiec sama jakies DOBRE ciacho. Co wy na to??

JESTEM ZA A NAWET PRZECIW:p:p A W ZASADZIE TO BARDZO ZA!:tak::-):-p

Perfecta ty musisz teraz dzienna krajowa wyrobic za minione dni, wiec oczekujemy twojego szczegolnego wkladu na propozycje zimnego bufetu na tego typu impreze :-D:-) Zaraz wrzuce watek na odpowiedni watek :cool2:

nie lubię zielonej, ja lipton czarny z cytryną i pełno cukru hehe, kawę raz na kilka dni może wypiję, jak wrócę do pracy to nadrobię, bo w pracy z dwie wypijałam, tylko takie słabiutkie rozpuszczalne z mlekiem, nie jestem kawoszem, zawsze wolałąm herbatę

już 7 stopni pokazuje:)

to was zmartwie, u nas piekne slonce i ma byc kolo 12°
ale co u nas to zazwyczaj nastepnego dnia w PL

aaaa i sie pochwale ze wczoraj odbylismy pierwszy spacer w nowej spacerowce Pliko
na razi jestesmy zadowoleni, Jaskowi podoba sie jazda przodem, mi na razie wszystko
przy niej maclaren wydaje sie wozeczkiem dla lalek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry