koriander
Fanka BB :)
Spoznione ale najszczersze zyczneia dla wczorajszego solenizanta ERYCZKA!!
i dla dzisiejszego solenizanta JASIA!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry
Na pocieszenie: u nas dzis tez szaro ale jeszcze nie pada wiec moze spacer sie jednak uda
Wczoraj mala strasznie w nocy poplakiwala, oby te zabki sie juz poprzebijaly bo to chyba z tego powodu :-(
Co do odstawiania- nie wiem co sie dzieje ale Lila strasznie protestuje przy butelce, moze to przez zeby, ale wtedy chyba przy cycu tez by robila problemy? Juz tak ladnie popijala w dzien i wieczorem, a teraz pociagnie kilka lykow i wrzask
Klementinka tez o was ostatnio myslalam, wspolczuje tych przezyc, a jak u was z alergologiem w DE, nie zalecaja badan pod tym katem??Zdrowka dla Jasienka!!
gosiagro nie martw sie, metabolizm zawsze na diecie zwalnia, i wtedy wiekszosc ludzi sie poddaje. Jesli to przetrzymasz zobaczysz ze waga znowu ruszy w dol. Ja na razie bez slodycze stracilam pol kg! Chociaz moze to przez te brzuszki, a to przeciez dopiero 4 dni
sealet u nas w dzien cyc byl czasami do usypiania ale Lili juz sie nie chcialo z niego jesc, nie przejmuj sie teraz nasze maluszki w dzien maja tyle spraw do nauki, ze jedzenie musi sie odbywac jak najszybciej a jak z cyca wolno leci to traca zainteresowanie. Agatka pewnie sama podejmie decyzje
Dziewczyny jak myslicie, przydalby sie nam watek na temat organizowania urodzin dla maluszkow, z radami, wyborem tortow i menu, zabaw itp..Doswiadczone mamy moga opisac jak to u nich bylo. Niedlugo beda pierwsze urodzinki!!! A potem kolejne..i inne imprezy tego typuJa nawet nie wiem gdzie zaczac, na pewno chce upiec sama jakies DOBRE ciacho. Co wy na to??
Zielona herbata zamiast kawy , Centrum materna , magnez plus b6 i powoli wracam z świata fruwających kalafiorów do żywychooo perfecta wróciłaś do świata żywych)))) fajnie.
ahahahahahaahPerfecta ty musisz teraz dzienna krajowa wyrobic za minione dni, wiec oczekujemy twojego szczegolnego wkladu na propozycje zimnego bufetu na tego typu impreze:-) Zaraz wrzuce watek na odpowiedni watek
![]()
ja jestem caly czastak kazała przyjść wczoraj miałąm odwołać ale móię niech zobaczy, że wszytsko ok i niech spojrzy do "uchów"
U nas wczoraj +10 byliśmy 3 godz na dworze razem z Gają i Marcelkiem a dzisiaj +2 i ponuro;(
A gdzie Hefi, Emalia, cobra???