P
paula24211
Gość
kurcze ale dziewczyny boli mnie brzuch i nie wiem czy to od kaszlu:-(??? zaczynam sie martwic o dzidzie nie wem jak wytrzymam 2 tyg do nastepnej wizyty:-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje ze od kaszlu i tego kichania jakby nie patrzał to jednak miesnie sie napinajaa może powinnaś iść do lekarza, albo zamówić sobie wizytę do domu,:-( a ból brzucha mógł się pojawić od kaszlu
najgorzej ze jutro mam zajecia na uczelni:-wiesz dobrze,że siedzisz w domu, bo najgorsze to przeziębić przeziębienie:-( i naprawdę poszukaj tego syropu *spam* bo mi on też szybko pomógł
he he dziękujeja chyba wsadzę ten syrop w pociąg i Ci wyśle:-), bo mam akurat w domu:-) ze szczecina do kołobrzegu to będzie jakieś dwie godziny:-)
a tak poza tym to ja często bywam w Kołobrzegu, bo mój mąż ma tam córkę i jeździmy po nią dość często, teraz będziemy na święta:-)
ja tez juz zamowiłam sobie spodenkin juz sie nie moge doczekac az przyjda:-) no i do domu wróciłam ze spodniami:-) nareszcie swobodnie będę mogła się zapiąć:-)no ale w końcu przytyłam 6 kgi praktycznie wszystko w brzuch poszło:-)