P
paula24211
Gość
kurcze ale dziewczyny boli mnie brzuch i nie wiem czy to od kaszlu:-(??? zaczynam sie martwic o dzidzie nie wem jak wytrzymam 2 tyg do nastepnej wizyty:-
-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieje ze od kaszlu i tego kichania jakby nie patrzał to jednak miesnie sie napinajaa może powinnaś iść do lekarza, albo zamówić sobie wizytę do domu,:-( a ból brzucha mógł się pojawić od kaszlu
narzie plamienia czy krwawienia zadnego nie ma ale jak tylko cos bede sie dzialo to bede dzwonic to lekarza albo pojade do szpitala 
najgorzej ze jutro mam zajecia na uczelni:-wiesz dobrze,że siedzisz w domu, bo najgorsze to przeziębić przeziębienie:-( i naprawdę poszukaj tego syropu *spam* bo mi on też szybko pomógł
he he dziękujeja chyba wsadzę ten syrop w pociąg i Ci wyśle:-), bo mam akurat w domu:-) ze szczecina do kołobrzegu to będzie jakieś dwie godziny:-)
a tak poza tym to ja często bywam w Kołobrzegu, bo mój mąż ma tam córkę i jeździmy po nią dość często, teraz będziemy na święta:-)
;-):-)
i praktycznie wszystko w brzuch poszło:-)ja tez juz zamowiłam sobie spodenkin juz sie nie moge doczekac az przyjda:-) no i do domu wróciłam ze spodniami:-) nareszcie swobodnie będę mogła się zapiąć:-)no ale w końcu przytyłam 6 kgi praktycznie wszystko w brzuch poszło:-)