Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aisa- Jaka cudowna Basieńka!!! Ale podobna do Ciebie !!!!!!!!!!1 Szok!!!!Piękna śmieszka!!!! Kochana tak tylko wspomnę tylko się nie obrażaj broń boże. Ja bym wannowych zdjęć na ogólny nie wrzucała bo... wiadomo! P.S. daj troche tego ciacha jabłkowego
Liliti - owocnych zakupków bucikowych!
Hefi - NO NARESZCIEFajnie ze akumulatorek podładowany
I fajnie że jesteś z nami znów
Koriander - Kochana na pewno wszystko w pożądku będzie!!! Dodzwoniłaś się do nich? Może jak masz kontakt z jej mamą to może zadzwoń jeśli nie udało Ci się dodzwonić. Ja sobie nie potrafię wyobrazić jak bym się czuła gdyby to moja psiapsióła tam była... Jak w niemczech takie wichury szalały to od razu dzwoniłam do mojej przyjaciółki czy u nich ok wszystko
My po godzinnym spacerku ale pi... jak w kieleckim więc szybciuteńko się zwinęliśmyMam mnóstwo roboty a nie chce mi się chyba czas na zieloną herbatkę turbo napędową
![]()
Perfecta - podobna do mnie? Bo ja wiem.... Ja nie widze zadnego podobienstwa, ale co ja wiem
Smakowało ciacho? Czy po drodze gołebie zjadły?
Basia teraz znów ma drzemke a ja teraz mam chwile zeby zjeść trochę mojej pierwszej w życiu grochówki - oczywiscie wg Cisielskiej
Nie jest to w sumie taka typowa wojskowa gorchówa, ale mi smakuje![]()