ja się dopiero witam
od rana zaliczyłam juz zakupy, poźniej prawie 2 godzinny spacer z dzieciakami i psem bo aż grzech nie wykorzystać takiej pogody
teraz łabuziaki się bawią rosołek postawiony a ja z kaweczką luknę co u Was?
po obiadku pewnie jeszcze wybędziemy znów na spacer:-)
lena jak mebelki złożone już, pochwal się jakimiś fotaskami
Perfecta a jak Ty sie dziś czujesz kobito? co to się działo wczoraj? mam nadzieję że to nic poważnego i tylko jakieś osłabienie wiosenne
Kasiulka, liliti świetny ten bobas ja tez się uśmiałam oglądając
Klementinka super taki wyjazd, a Jaś będzie miał jakieś dzieciate towarzystwo?
pochwal się fryzurką
Emalia mmmmmmmm alez słodkie te buziaki były:-) dziękujemy
zyraffka jak po basenie, podobało sie Łukaszkowi?
sealet dokładnie tak bez szczegółowej instrukcji to by zginęli
na szczęście dziś się zrehabilitował i jak poszłam na zakupy to posprzątał
super że Agatka zaakceptowała MM w razie czego nie będzie głodować;-):-)
koriander kochana przytulam mocno, aż się wierzyć nie chce w to co pokazują w TV, domyślam się tylko jak bardzo się martwisz, trzeba być dobrej myśli
Agast, KasiaJ. niech dzieciaczki szybko zdrowieją, już wystarczająco dużo się nachorowały
Aisa dokładnie popatrz na zdjęcia Basieńki jak na każdym cudnie się uśmiecha? chyba to po kimś ma co?
a jak po dzisiejszym basenie?
duże i słodkie buziaki dla dzisiejszych miesięczniaków Majeczki ( ło to już 10 miesięcy) i Tomeczka - przystojnego 9 miesięczniaka
od rana zaliczyłam juz zakupy, poźniej prawie 2 godzinny spacer z dzieciakami i psem bo aż grzech nie wykorzystać takiej pogody
teraz łabuziaki się bawią rosołek postawiony a ja z kaweczką luknę co u Was?
po obiadku pewnie jeszcze wybędziemy znów na spacer:-)
lena jak mebelki złożone już, pochwal się jakimiś fotaskami
Perfecta a jak Ty sie dziś czujesz kobito? co to się działo wczoraj? mam nadzieję że to nic poważnego i tylko jakieś osłabienie wiosenne
Kasiulka, liliti świetny ten bobas ja tez się uśmiałam oglądając
Klementinka super taki wyjazd, a Jaś będzie miał jakieś dzieciate towarzystwo?
pochwal się fryzurką
Emalia mmmmmmmm alez słodkie te buziaki były:-) dziękujemy
zyraffka jak po basenie, podobało sie Łukaszkowi?
sealet dokładnie tak bez szczegółowej instrukcji to by zginęli

super że Agatka zaakceptowała MM w razie czego nie będzie głodować;-):-)
koriander kochana przytulam mocno, aż się wierzyć nie chce w to co pokazują w TV, domyślam się tylko jak bardzo się martwisz, trzeba być dobrej myśli
Agast, KasiaJ. niech dzieciaczki szybko zdrowieją, już wystarczająco dużo się nachorowały
Aisa dokładnie popatrz na zdjęcia Basieńki jak na każdym cudnie się uśmiecha? chyba to po kimś ma co?
a jak po dzisiejszym basenie?
duże i słodkie buziaki dla dzisiejszych miesięczniaków Majeczki ( ło to już 10 miesięcy) i Tomeczka - przystojnego 9 miesięczniaka