Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
I chyba tak się najadłam popcornu że znowu mnie mdli i trochę brzuch pobolewa:-( Tak to jest być obżartuchem:-( Co do dodatkowych kilogramów to mam na nie sposób, po prostu nie wchodzę na wagę i nie mam zielonego pojęcia czy coś przytyłam:-)
:-)
spooro

;-) więc nie ma wyjścia, musi być dziewczynka

Witam. Ciesze się bardzo z powodu Gosiagro. Zdec co ciekawego grają teraz w kinie?

Cześć Dziewczyny, tu Jacek, mąż Gosi (gosigro)
Tak jak Gosia pisała rano pojawiło się lekkie krwawienie. Próbowała się skontaktować ze swoim ginekologiem, jednak nie odbierał telefonu. Pojechaliśmy więc do szpitala na Dyrekcyjną (Wrocław) i akurat ten Gosi lekarz miał dzisiaj dyżur. Zrobił USG, serduszko bije, a maluszek się rusza i miejmy nadzieję ma się dobrze. Badanie wykazało, że jest też krwiak (gdzieś w tamtych okolicach, nie wiem dokładnie gdzie).
Gosia została więc w szpitalu (do poniedziałku będzie). Tam jeszcze inna lekarka ją później przebadała i nie stwierdziła świeżej krwi, czyli pozytywna wiadomość. Lekarze zalecili nospę i duphaston 3 razy dziennie no i oczywiście leżenie i odpoczywanie ile tylko się da. Nakazali też wstrzymać zażywanie clexane i acard.
Ogólnie Gosia czuje się dobrze, oboje tylko jesteśmy cholernie przestraszeni całą sytuacją. Ja siedzę teraz w domu i chyba zaraz oszaleję, a na dodatek na Dyrekcyjnej odwiedziny wstrzymane z powodu ryzyka grypy i przeziębień.
pozdrawiam
Jacek
Ale fajnie :-)