Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...bo była mega grzeczna....Ale po powrocie do domu....koszmar....Mała zrobiła się taka ruchliwa od kilku dni że szok...Wszędzie wejdzie...wszystko odsuwa, ściąga...otwiera....Wstaje przy wszystkim....No nie usiedzi 5 minut bez ruchu....(zazdroszczę mamom leniuszków :-))...Nie chce w ogóle siedzieć w krzesełku czy w bujaczku....Akceptuje owe jedynie podczas jedzenia...ale jak tylko skończy jest krzyk wyciągnięte rece i trzeba ją wyjąć....Dziś zeszłam zrobić sobie śniadanie...wracam bo słyszę że marudzi....a ona leży z czołem na podłodze...Dupcia w górze...na szczęście wciąz przypięta.....i bujaczek się nie przewrócił....Z P. w ogóle sie nie widzimy.....miał mieć dziś wolne ale jest w pracy....na szczęście tylko do 13.00 bo na 15.00 idziemy na 5 urodzinki synka naszej koleżanki....Przyszły wtorek miał mieć wolne ale też już wie,że idzie.....I tak cały tydzień nie będziemy się widzieć bo w poniedziałek kiedy ja mam wolne on idzie do pracy od 8.00 do 23.00....Na szczęście płacą mu za godzinę :-)...no i tylko marzec ma tak wyglądać....potem ma być już lepiej....Podobno!!!!!No wystarczy o nas!ja daje po obudzeniu sie kolo 8 150ml mleka- wiecej nie chceDziewczyny jak to jest z jedzeniem Waszych dzieci???Co ile dajecie mleko i ile razy dziennie owocki??
Dziewczyny jak to jest z jedzeniem Waszych dzieci???Co ile dajecie mleko i ile razy dziennie owocki??