reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kuźwa... to chyba nie były pleśniawki tylko pozostałości pokarmu bo przetarłam pare razy gazikiem z aftinem i zeszło... :szok: czasami jestem VERY SLOW... :(

Na pewno by tak było:) Jasiek też po kaszce prze kilkanaście minut ma nnalot w buzce to chyba normalne:)
Co do aftinu to zawiera Brom. czy kwas borowy.... Moze być szkodliwy dla żołądka i wątroby:)

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowa porą :)

pogoda okropna az sie nie chce z domu wychodzic ;/ a poprzedni weekend był taki wiosenny ;) czekam na poprowęjak na zbawienie bo zdarzyłam sie przez te kilka dni przyzwyczaic dowiosny :p

miłogo dnia zycze :)

Mam wieści od Koriander!!!

Są po wizycie, Lila dostała ogólny antybiotyk, jest bardzo dużo bakterii w moczu i do wtorku muszą czekać na posiew, gorączki spadła no i Lili jest cała w kropkach więc była to trzydniówka a infekcja wdała się bo organizm był osłabiony:-( więcej jak Koriander będzie mogła to napisze

Koriander - mam nadzieję, że antybiotyk zadziała, i już ta tak strasznie wysoka gorączka nie będzie Lilci męczyła! Dużo zdrówka, przytulamy mocno, dla ciebie dużo sił, bo patrzeć tyle dni na chore dziecko musi być straszne:-:)-:)-(

Gosiu - KOCHANA JESTEŚ WIELKA DZIĘKUJE!
Koriander- Kochana na reszcie jakieś ruchy by pomóc Liluni Ci lekarze wykonali!!!! Mam nadzieję ze gorączka już nie wróci!!!!! I oby antybiotych szybko zadziałał. Kochana trzymaj się JEsteś super silna Kobietą !!! Zdróweczka dla Liluni!

Witam mamusie :)
Pisze, zeby sie pochwalic - bylam na USG i termin z 27 września na 19 września przeskoczył, a u mnie liczy sie termin porodu tylko po tym co lekarz powie :) Czyli już 14 tydz. sie zaczął...ale ten czas leci...
Dzidzia ma juz 7 cm i wygląda czadzikowo na zdjęciach :) Profil buzi było widać, rączki, nóżki - wszystko super :)

U Krystianka wszystko dobrze. Już coraz pewniej stoi na nóżkach i tylko lekko przytrzymuje się jedną rączką. Głodomorek z niego niesamowity, ale niech tylko mama nie poda jedzonka, to jest plaaaacz :)

Jeżeli chodzi o waszą dyskusje o paście, to ja nie mogłam czytac, bo na samą myśl nie dobrze mi sie zrobiło :p

reklama
Do góry