reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hej Dziewczyny :)
Najpierw się przywitam i napiszę że wczorajszy piwkowy wieczorek udał się w 200% :p Dzisiaj oboje mieliśmy kaca ale samopoczucie o niebo lepsze :) Praktycznie cały dzisiejszy dzień jeszcze spędziliśmy u teściowej wiec odpoczęłam od wszystkiego i nabrałam sił na następne dni :) Taki wieczór daje mi naprawdę kopa :)
hehe to musisz co tydzien ładowac baterie;)

reklama
Zaczęłam nadrabiać :)

Koriander - zdrówka dla malutkiej, bidulka :(

aisa - możliwe że to przez ząbki, spróbuj maści lub przeciwbólowego na noc.

Kasiulka - ale uśmiechnięta panna z Twojej Hani :)

olavip - Jagódka też śliczna :)

Asencja, Klementinka - koniecznie pochwalcie się zdjątkami małego szkraba :)

Kasia - ale Fifi szaleje z ząbkami :)

Naszym miesięcznym solenizantom wszystkiego najlepszego :D

Lena - oj tak przydałoby się tak co tydzień :p nie ukrywam, że fajnie tak się oderwać od codzienności :)

Izia - co się dzieje kochana???

Koriander - trzymajcie się kochane robaczki! wszystko będzie dobrze!!! ;)

Klementinka - pochwal się fasolką!!! chętnie uronię łezki ;)

Wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia... niech już się te choroby skończą, czy zawsze jakaś kruszynka musi chorować??? Chyba każda z nas wolałaby sama chorować żeby dzieciaczki tylko były zdrowe... ;)

Witam po latach:)

nie proboje sie cofac i nadrabiac postaram sie byc na biezaco.

Widze ze choroby dalej nam atakuja maluszki zycze zdrowka wszytskim chorowitkom no i naszym najmniejszym fasolkom tez:)

Izia - właśnie doczytałam! ;) trzymaj się!!! nie daj się!!!!! ;)

Perfecta - jeśli dobrze pamiętam to Ty masz taki kojec bramkowy dla Jasia... gdzie kupiłaś i ile dałaś, jeśli mogę zapytać? muszę takie coś kupić bo młody non stoper się obija o meble... dosłownie guz na guzie... szkoda mi robaczka mojego małego ;)

Ostatnia edycja:
Witam

Klementinka przyjmij gratulacje :)

katarzynajanicka orientujesz sie od jakiego wieku robi sie testy alergiczne?? pytałam tą nasza zołze to mi mowilazeod 2 lat ale cos mi sie o uszy obiło ze mozna juz wczesniej ;/ Emilka ma skaze i jak na razie wykryłam ze na banana tez;/ jestem ciekawa co jeszcze? ;/

koriander super wiesci :) szybkiego powrotu do dawnej formy dla Lilci :)

reklama
Do góry