Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymajcie kciuki jutro moj m ma rozmowe o prace
gosiagro- i co, ciacho, czy nieciacho???
A ja miałam cięzki dzień. Byłam dziś zlożyć kondolencje mojemu profesorowi, bo dwa tygodnie temu zmarła mu żona (również moja ukochana pani profesor- WIELKA pianistka) i się spłakałam... A poza tym cała Bydgoszcz przezywa dziś wypadek jaki był wczoraj w naszym mieście, ja też nie moge przestać myśleć, zglinęła półtoraroczna dziewczynka :-(
[*] To cud, że jest tylko jedna ofiara...Zobaczcie same: YouTube - Wypadek na Rondzie Toruńskim w Bydgoszczy 21.03.2011 Nie mogę przestać o tym mysleć....
i w dodatku z tej samej bajki co ja:-)
a u nas znów pod górkę, najbliższa przyszłość pod ogromnym znakiem zapytania
napisze później jak się czegoś więcej dowiem
ja o 14 po wyniki filipa jadę..........mam nadzieję, że agronulocytozy nie będzie.......................
jak ja się dzisiaj paskudnie czuję :/ mam nadzieję, że mały nie załapie choróbska :/ a tak się cieszyłam że dzisiaj w końcu na dwór wyjdziemy a tu najwyżej mały z tatą wyjdzie :/
GosiaGro - Też Cię nie maI jak tam Twoje speakanie ?
Ja wczoraj odebrałam wyniki moczu Jasia (jeszcze raz zrobiłam bo jutro szczepienie ) zdrów jak ryba(tfu tfu) kurcze nie wiem od czego ma czasem te sińcze pod oczkami...
Ja dzisiaj już wracam do życia ale ostatnie dni ciężkie były , zwłaszcza z powodu stresu. Wczoraj się wyryczałam i dzisiaj już troszke lepiej! Piękna pogoda więc na spacer zaraz ruszymy![]()
a co to cię za stres kochana złapał?
. Dzisiaj w nocy Jasiem miał swoją pierwszą w życiu gorączkę i noc do bani. Nazczęście już jest dobrze i gorączka nie wróciła. Tyle o mnie.