reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzień dobry się Paniom!
Iziabelko , Nadiko , ! - Współczuję nocki
Sealet- Kochana zdróweczka Tobie życzę - nie daj się! Walcz jak Lwica!
Lenka - Jak na kontroli?????
Milka - Kochana doczytałam Wielkie gratulacje
U nas nocka fifty fifty. O 24 Jas się obudził bo dawałam mu czopka i nie spał do 2. Bidulek bolało go. Zasnął i spał do 8 ale obudził się z gorączką 38,6 Dostał czopka i jest w miarę. Cały czas chce z mamusią leżeć i się tak bawimy troszke na leżąco. Teraz śpiocha od godzinki więc mogłam zjeśc śniadanko.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW :GAI ,POLI , FILIPKA I HUBERCIKA NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA !!!!!!!!!1 ROŚNIJCIE ZDROWO I Z USMIECHEM NA BUZIUNIACH!!!!!

KASIEK - HAPI BERFSDEJ TU JU , HAPI BERFSDEJ TU JU , HAPI BERFSDEJ DIR OLD KASIA , HAAAAPI BERFSDEJ TUUUUUUUUUUUUU JUUUUUUUUUUUU !!!!! Zobacz załącznik 339580

Zobacz załącznik 339583

kasiek-sto latek!
perfecta-chomiczek koloru jak te misiaki na twoim awatarku:-)narazie domku nie kupiłyśmy bo ja lubie podglądać jak się zakopuje w tych trocinach a bujawke to jak troche podrośnie kupimy narazie ma poidełko i miseczke w chomiczki
aisa-też bym chciała żeby moja z cyca już zrezygnowała dziś w nocy całą noc się cycoliła i to nie to że jadła tylko jak smoka go traktuje jak zabieram to wyje masakra
bambaryła-mi też kazała w lipcu na szczepienie dopiero przyjść

Miesięczniakom najlepsze życzonka!

dziewczyny chciałabym kupić termometrjakiś taki dotykowy czy coś żeby w pupie nie mierzyć bo ja całkiem czesto muszę filipowi mierzyć temperaturę :( macie coś sprawdzonego? jakieś na podczerwień chyba są ale ja czarna masa jestem[/QUOTE
Kasiu- Są do ucha i na podczerwień ale radzę kupić droższy i firmowy np. Baruna dotykowy lub na podczerwień , bo my mamy na podczerwień taki jakis firmy krzak , niby daliśmy za niego stówkę , ale on jest do d... co pomiar to inna temperaqtura.
Chyba najlepsze są te termometry do ucha bo wczoraj czytałam że uchu mozna zmierzyć najlepiej temperaturkę:)

Sealet , Kolenderko , Lencjo - strasznie mnie się podobują Wasze avatary , skąd można sobie taki wziąć?
Pisałam na zamkniętym i tutaj też zapytam
ZYRAFKO ŁER AR JU?

reklama
Szczerze mówiąc, mam termometr do ucha, i jak mam go użyć, to już wolę włożyć Lilce elektryczny pod pachę. Bardzo ją denerwuje, kiedy przykładam do ucha na zaledwie kilka sekund, i cała się rusza, w związku z tym pomiar chyba jeszcze nigdy nie był właściwy :|. Za każdym razem przez to wychodzi mi coś innego. Bardzo żałuję, że nie mam takiego 'bezdotykowego' czy jak to tam się nazywa fachowo:).

Co do Waszych rad, żebym spróbowała dać jej swoja piżamę itp.. dzisiaj jak się obudziła w nocy, podłożyłam jej, dałam soczku(czego nigdy nie robię, ale tak wyła, że w gardle sucho) i godzinę ją głaskałam, śpiewałam i w końcu usnęła. Na chyba godzinę max. Potem już nic nie pomagało, wręcz jest jeszcze gorzej! Teraz jak się przebudzała już w naszym łóżku otwierała oczy, gdzie i czy jestem, i rzucała się (dosłownie) na mnie, to na brzuch, to na głowę, i nie było mowy, żeby nie była głową na moim ciele. Tak się wystraszyła, że znowu ją wykiwam;). Sama nie wiem co robić.

Do góry