Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kuba tak mial,ale nagle mu przeszlo.zauwazyl ze jest oddzielna jednostka,a nie moim przedluzeniem,zaczal sam spac,sam sie bawic,aisa80, tylko to już trochę trwa i jest coraz gorzej. Ona w ogóle jest z natury małą przylepą, więc zaczynam się zastanawiać czy nie popełniłam gdzieś błędu, np. że za dużo ją przytulam i w ogóle. Tyle, że ona sama się wspina po przytulaski i całuski(sama je daje), a przeciez nie będę dziecka odpychać, bo jak tak spróbowałam, to jest istna histeria.
PS Widzę, że też PoznańGdzie rodziłaś?
aisa80, tylko to już trochę trwa i jest coraz gorzej. Ona w ogóle jest z natury małą przylepą, więc zaczynam się zastanawiać czy nie popełniłam gdzieś błędu, np. że za dużo ją przytulam i w ogóle. Tyle, że ona sama się wspina po przytulaski i całuski(sama je daje), a przeciez nie będę dziecka odpychać, bo jak tak spróbowałam, to jest istna histeria.

aisa80, tylko to już trochę trwa i jest coraz gorzej. Ona w ogóle jest z natury małą przylepą, więc zaczynam się zastanawiać czy nie popełniłam gdzieś błędu, np. że za dużo ją przytulam i w ogóle. Tyle, że ona sama się wspina po przytulaski i całuski(sama je daje), a przeciez nie będę dziecka odpychać, bo jak tak spróbowałam, to jest istna histeria.