Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kuba tak mial,ale nagle mu przeszlo.zauwazyl ze jest oddzielna jednostka,a nie moim przedluzeniem,zaczal sam spac,sam sie bawic,aisa80, tylko to już trochę trwa i jest coraz gorzej. Ona w ogóle jest z natury małą przylepą, więc zaczynam się zastanawiać czy nie popełniłam gdzieś błędu, np. że za dużo ją przytulam i w ogóle. Tyle, że ona sama się wspina po przytulaski i całuski(sama je daje), a przeciez nie będę dziecka odpychać, bo jak tak spróbowałam, to jest istna histeria.
PS Widzę, że też PoznańGdzie rodziłaś?
aisa80, tylko to już trochę trwa i jest coraz gorzej. Ona w ogóle jest z natury małą przylepą, więc zaczynam się zastanawiać czy nie popełniłam gdzieś błędu, np. że za dużo ją przytulam i w ogóle. Tyle, że ona sama się wspina po przytulaski i całuski(sama je daje), a przeciez nie będę dziecka odpychać, bo jak tak spróbowałam, to jest istna histeria.

aisa80, tylko to już trochę trwa i jest coraz gorzej. Ona w ogóle jest z natury małą przylepą, więc zaczynam się zastanawiać czy nie popełniłam gdzieś błędu, np. że za dużo ją przytulam i w ogóle. Tyle, że ona sama się wspina po przytulaski i całuski(sama je daje), a przeciez nie będę dziecka odpychać, bo jak tak spróbowałam, to jest istna histeria.