Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mojemu M kupuję na gwiazdkę książkę "Pomocy, Jestem Tatą!" L.Talko którego uwielbiamy razem czytać ;-)Apropos prezentów to ja mam problem bo za tydzień 30.11. są urodzimy mojeg P. i nie wiem kompletnie co mu kupić...On już mi zapowiedział że żadnego prezentu nie potrzebuje bo już dostał ode mnie to o czym marzył najbardziej...naszą Kochaną fasolę....ale ja bardzo chcę mu coś kupić tylko nie wiem za bardzo co???? Brak mi pomysłów!!!!

Ja mojemu M kupuję na gwiazdkę książkę "Pomocy, Jestem Tatą!" L.Talko którego uwielbiamy razem czytać ;-)
empik.com - Pomocy, Jestem Tatą! - Leszek K. Talko- 28.49zł

poradźcie mi dziewczny, od samego początku ciąży wysypało mi brodę, myślałam ze przejdzie ale cały czas mi się to utrzymuje, jak jakieś uczulenie czy co, niewiem czym to smarować, nawet pudrem nie da się tego przykryć:-( macie jakąś radę? pozdrawiam;-)

witam niedzielne leniuchowoporadźcie mi dziewczny, od samego początku ciąży wysypało mi brodę, myślałam ze przejdzie ale cały czas mi się to utrzymuje, jak jakieś uczulenie czy co, niewiem czym to smarować, nawet pudrem nie da się tego przykryć:-( macie jakąś radę? pozdrawiam;-)
a tak wogóle to moja Fasolka to chyba ma ADHD, bo od wczoraj już bardzo wyraźnie czuje ruchy![]()
paulka super

nie da się tego rozmasować bo to jest tak jak miednica jest i to tak ani mięśnie ani kości bolą.