Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o zauważyłyście że nie ma już lubieto tylko dziękuję?
A u nas masakra - maz sie spoznil do pracy bo Lila wstala o 9.30juz od dawna nie nastawiamy budzika bo mala wstaje miedzy 7.30 a 8 a dzis taki zonk :-)

Ja sie ostatnio nie udzielam bo jakoś dnia mi brakuje(Paulunia miała ospe od wczoraj w kropki jest Filip) ale czasem uda mi sie choc troszke poczytac i KOCHAM CIĘ Perfekciu za Twoje tak bardzo mocno pozytywne nastawienie do świata i ludzi i za ciepło które płynie z każdego Twojego posta.
Dziękuje za to że przywołujesz uśmiech na mojej twarzy-tak jak teraz tym postem, bo ja też jestem pulpetem ale jakos nie umiem podejść do tego tak jak Ty
Witajcie././.../
Byłam na kontroli wszystko OK a mam zagdake dla Was
Do kiedy sie podaje wit. D:????
Bo moja pediatra zgadnijcie do kiedy mi powiedziała![]()

a to mój przystojniaczekZobacz załącznik 340697tak nauczył się wstawać z krzesełka Zobacz załącznik 340698ślicznie umorusanyZobacz załącznik 340699i na swojej nowej zabawce
o zauważyłyście że nie ma już lubieto tylko dziękuję?

dwa razy po 200 kaszy zupa 260 jakiś owocek biszkopty no ipopija to cycem chyba chce nadrobić ten kilogram co go zgubiła