Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha czytalam o tym kolesiu, jednak Polak potrafiten co pokazala Agast jest rewelacyjny
poki co mamy samochodzik jezdzik i ewentualnie zastanawiam sie nad bobbycarem
slyszalas o kolesiu ktory kupowal cukier w DE i sprzedawal na allegro? podobno niezlej kaski sie dorobil w krotkim czasie, bo u nas cukier w polowie ceny jak w PL
takze pomysl i najwyzej mazde wymien na jakiegos transportera

A moze podaj stodal???
Ja inhaluje tak: wlewam dwie ampułki soli fizjologiczne do inhalatora i tak siedzimy ponad 20 min czasami dłużej czasami krócej zalezy ile wytrzymaI robiłam tak 4-5 razy dziennie!!!rrBo to nic nie zaszkodzi!!I kazała nam duzo spacerowac!!!
Koriander to jest fotka z wczoraj ;-)haha czytalam o tym kolesiu, jednak Polak potrafiA caly narod jak stado owiec slepo podaza za dzwoneczkiem :-)
badaicka niezle Fifcio wygladal! A ja z kolei slyszalam ze im mlodsze dziecko tym lepiej znosi ospe, a u was bylo bardzo zle?
A Perfesia zaspala??

Supertwardzielka z gaji, bo filip max 3 minuty wytrzyma.... a potem jest szał i "wyginam śmiało ciało"
p.s. a jak tam marcelek?
Lenka ja mam tylko taki zwykły nocniczek narazie-NOCNIK Z POZYTYWKĄ KACZUSZKA - 3 KOLORY + PREZENT (1535780069) - Aukcje internetowe AllegroCzy ma któraś z Was taki nocnik???
Polecacie??
http://allegro.pl/fisher-price-nocnik-kaczka-nocniczek-3w1-kubus-p-i1520626550.html