Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem jestemA jestem jestem. Druga!!!!
Wywoływałam Cię wczoraj![]()
hehe jakos ten rudy kolor pamieta bodajze z puerwszego zdjeciaDobry - po południu wkleję nowy kalendarz , troszke inny. O 13 mam fryca i znów będe ruda , wredna , kostropata![]()
Wywołałam Cie telepatycznieCześć kochane!
U mnie już lepiej... tzn. już nie jestem umierająca! było to tylko jakieś jednodniowe zatrucie lub grypa żołądkowa... na szczęście małemu nic nie jest!
Perfecta - fajny pomysł z tym kalendarzem!
Koriander - WOW! 25 stopni... super! jak ubierasz Lilcie w taki ciepły dzionek?
Ostatnio w czwartek było super ciepło i mój mały siedział sobie na działeczce w długich bodach i sweterku i rajstopkach i spodenkach... bez czapki!!! uważacie że to jest ok? nie chcę go przegrzewać, a w sumie jak był malutki zeszłego lata nie zakładałam mu czapek...
Witajcie weekenedowo
Byłam wczoraj w knajpie ze znajomyi z pracy, ale bylo super! pierwsze piwo od 1,5 rokui nie było tak strasznie
i nawet przy tym piwie do fajek mnie nie ciągnęło - więc uwazam się za wyleczoną z nałogu tytoniowego
No to zabieram się za mycie okien - może wtedy świat wyda mi się piękniejszy
Jasiu, Kamilu - wszystkiego najlepszego!!!samych slonecznych dni!!!
To już 10 mcy - ale to leci...
Miłego dzionka, mnie czekają wiosenne porządki
Chciałabym puścić Oskara na spacer, wczoraj skończył antybiotyk i sama nie wiem, ale jest dosyć ciep[ło, jak myslić nie zaszkodzi mu?