mama mikolaja
Fanka BB :)
dziendoberek...
u nas od rana tak wieje jakby tornado nadchodzilo

pozatym mam takiego lenia ze szok!!!

u nas od rana tak wieje jakby tornado nadchodzilo

pozatym mam takiego lenia ze szok!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pewnie w pracy jak na szpilkach teraz siedzisz
bedzie dobrze, czekamy na relacje !Super że już czujesz ruchySzybciutko
Co do wysypki na brodzie, to ja też mam masakrę, ale w moim przypadku to na pewno pryszcze
Dziewczyny jakie macie brzuchy? Bo kurcze coś czuję że jest nie tak, bo mój jest takie trochę twardy, nie wiem czy tak powinno być![]()
W sumie rzeczywiście może macie racje z tym problemem z załatwianiem, bo już nie jest taki twardy, a odwiedziłam kibelek;-)
Jutro niestety do pracy więc uciekam spać:-)
Ale potem wizyta i podglądanie naszej fasolinki:-) Mam wizytę na 17:30 i nie wiem jak wytrzymam do jutra:-(\
Miłej nocki życzę i pozdrawiam, a chore niech wracają szybko do zdrówka:-)
Ja również sie witam wstałam wcześnie bo musiałam młodego zawieżć do szkoły bo zaspał.Jakoś dzisiaj noc była bardzo ciężka nie mogłam spać i chyba z tego powodu zdążyłam się już pokłucić z M właśnie wyszedł chociaż mieliśmy iść razem .Rany dziewczyny od jakiegoś czasu mam jakieś jazdy obrażam sie o byle co i sama sie na siebie wkużam
Witajcie w pochmurny poniedzialek, tutaj tez szaroburo i przelotny deszcz.Ja mam spotkanie z polozna o 14, niestety juz bez usg, u nas nastepne bedzie dopiero polowkowe w 20tyg.
Rowniez zycze milego dnia wszystkim czerwcoweczkom!!!
a tak wogóle to moja Fasolka to chyba ma ADHD, bo od wczoraj już bardzo wyraźnie czuje ruchy![]()
Mam wizytę na 17:30 i nie wiem jak wytrzymam do jutra:-(\
Miłej nocki życzę i pozdrawiam, a chore niech wracają szybko do zdrówka:-)
Ja też mam straszne pryszczeszczególnie na twarzy- masakra jakaś
![]()

Dzień dobry dziewczyny!
Pewnie jeszcze śpicie:-) Niestety ja idę do pracy.:-(
Miłego dnia wszystkim życzę.:-)

ja nie spię.....w nocy mega wymioty mnie dopadły...nad ranem ledwo oczy otworzyłam i to samo....jestem wykończona....(((
kiedy wreszcie mina te mdłości i wymioty?((już zapomniałam jak to było jak ich nie było
(( 1,5 miesiąca non stop....

ale jak wczoraj poczuł ruchy mój mąż to się upewniłam,że mi się nie wydaje