reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej Mamusie...ale sę wyspałam za wszystkie czasy:)
Marcelek zjadł z ciocia jajeczniczke i Gaja oczywiscie czekamy teraz na reakcje Gai:)

tak sobie sympatycznie siedzicie i patrzycie na \gaję i czekacie co będzie się działo hihihi:-)

mój Łukaszek ostatnio wstaje sobie o różnych godzinach :baffled: najpóźniej niestety 6:40 hehe

pogoda dzisiaj okropna.

Weekend bardzo miły był, spacerkowy:))) Łukasz się wczoraj na plaży w piachu wytarzał, zadowolony jak nie wiem

tak sobie sympatycznie siedzicie i patrzycie na \gaję i czekacie co będzie się działo hihihi:-)

mój Łukaszek ostatnio wstaje sobie o różnych godzinach :baffled: najpóźniej niestety 6:40 hehe

pogoda dzisiaj okropna.

Weekend bardzo miły był, spacerkowy:))) Łukasz się wczoraj na plaży w piachu wytarzał, zadowolony jak nie wiem

U nas tez jakoś tak smutnao:)
A piachu nie wcinał??
My wczoraj bylismy u znajomych i oni maja kamyczki przed domem to co drugi w buzi lądował:)

Lena my bylismy z Lila w niedziele w piaskownicy i jadla piach garsciami :-) Az jej bloto cieklo z buzi :szok: A potem poszlismy do parku ze znajomymi to wcinala trawe :nerd:

olavip powodzenia na wizycie jestem bardzo ciekawa jak u was, mam nadzieje ze dobrze, my 14 bedziemy rozmawiac z lekarzem czy robic zabieg czy nie

Ostatnia edycja:
pogoda dzisiaj okropna.

QUOTE]

e tam okropna u nas podobnie jak wczoraj czyli bardzo ciepło, jak Tomek wstanie mam zamiar wysłać rodzinkę na spacer a sama umyć choć jedno okno, ale nie wiem co z tych planów moich wyjdzie...bo coś mnie lenistwo ogarnia i z chęcią bym sama na spacer poszła...:-D

duże buziaki dla Jasia i dla wszystkich dzieciaków które w ostatnich dniach obchodziły miesięcznice:-)

Lena my bylismy z Lila w niedziele w piaskownicy i jadla piach garsciami :-) Az jej bloto cieklo z buzi :szok: A potem poszlismy do parku ze znajomymi to wcinala trawe :nerd:

hehe moj maz sie smieje ze jak wcina piach to bedzie srała cegłowkami:)
Gaja to tak fajne poalcem skubie ale nie wcina;)
W piatek moj brat jej rozłozyl piaskownice i oczywiscie nikt nie mogł w niej siedziec tylko ona:)Jak marcelek wszedł zaraz było szczypanie fuczenie sie;)

reklama
Do góry