Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To Twój M też już je czuł???kasiulka_1980- jestem w połowie 11 tygodnia, też na początku byłam zdziwiona,ze tak wcześnie, ale z pierwszym dzieckiem poczułam już w 15 tygodniu i lekarz mi mówił,że teraz może to być wcześniejale jak wczoraj poczuł ruchy mój mąż to się upewniłam,że mi się nie wydaje
![]()
Szybko
;-) Bo ja to czułam w 16 a M to ok 18 dopiero.Ale też słyszałam że w drugiej ciąży szybciej się czuje

Mam nadzieję, że wkrotce poziom hormonów choć trochę opadnie i dojdę ze sobą do ładu :-)
to wracam do pracy za dwa tyg. W domu nie jest lekko. Kacperek daje popalić. Przeżywa jakieś problemy emocjonalne, pewnie nie ostatnie w swoim życiu. 
bo mi się humor zmienia trzy razy na minutę ;-) i potrafi mnie wszystko z równowagi wyprowadzić, a że mam cięty język jak się kłócę to bywa ostro, ale mój P to dzielnie znosi i woli mi zejść z drogi
Kochana, mam tak samoco do mojej sfery emocjonalnej w ciąży, to napiszę tak jak Mój Mąż to wytrzyma to chyba kupię mu jakiś medal albo puchar za cierpliwośćbo mi się humor zmienia trzy razy na minutę ;-) i potrafi mnie wszystko z równowagi wyprowadzić, a że mam cięty język jak się kłócę to bywa ostro, ale mój P to dzielnie znosi i woli mi zejść z drogi
czasem muszę tylko uważać, bo łapie się na tym,że złoszczę się na małego a za chwilę ryczę,że na niego nakrzyczałam, a On nie wie o co chodzi:-(
tyle że mój małż jakis nierozumny tym razem i chyba nie rozumie że to hormony
ciągle się ścinamy...
bleee...