Dzień Dobry dzień dobry
ja wreszcie znalazłam chwilkę, zaglądałam wczoraj popołudniu ale jakoś wena mnie opuściła i nie chciałam Wam smęcić...
z mężem byliśmy wczoraj w klinice i niestety ma się tam zgłosić w piatek na oddział - Pani profesor chce mu zrobić kilka bardziej specjalistycznych badań
oczywiście ja zrobiłam coś bardzo głupiego ( poczytałam nieco na ich temat u dr.google i jestem nieco przerażona, mogłam tego nie robić, bo teraz to już wogóle mam różniaste wizje
okna wczoraj oczywiście nie umyłam bo straciłam wene, a popołudniu zaczęło padać
dziś też pogoda taka se...:-(
acha Perfeciu śniłaś mi się:-)
lenka i jak wygrana? juz wydane wszystko?;-)

a jak Wiki? są jakieś nowe wieści, to straszne dlaczego takie rzeczy spotykają nasze maluchy, to nie sprawiedliwe
Asencja gratki za kolejnego ząbka, u nas się trzeci szykuje do wyklucia dopiero
Perfecta no no bardzo mocno gratulujemy spadku wagi, trzymamy kciuki żeby tak było nadal
kajdusia super że Gosiaczkowi się odmieniło w kwestii jedzenia, mam równiez nadzieję że i innym niejadkom także sie zmieni
Olavip super że po wizycie wszystko dobrze, fajnie wyglądałyście obie na chrzcinach a z Jagodzi jaka kruszynka - kiedy to zleciało
Aisa80 super że tak się zakupy udały i jak szybko, gratki za przespaną nockę Basieńki
Agi78 słońce miałam pytać właśnie jak tam nowy miesiąc czy u was sytuacja się nieco poprawiła ale doczytałam że nadal dużo pracy, szkoda ale mocno wierzę że to szybko minie i bedziecie mieć więcej czasu dla siebie nawzajem a Ty dla nas i BB także, pewnie nie tylko mi brakuje tego że nie przesiadujesz pół dnia na forum
kreatorka ja także Cię pamiętam;-)
a co do maleństwa to bardzo mi przykro... wierze że jest Wam cieżko, nie wiem co mogłabym napisać...ale napewno pomodlę się za to dzieciątko
Milka26 kochana a co u was? jak się zakończyła sprawa z propozycją pracy dla męza
ewelinka do niedzieli jeszcze pogoda może się poprawić, życzę tego
a jak zakupy wózkowo-fotelikowe?
Emalia skarbie i jak po zabiegach? lepiej sie czujesz? jak kaweczka z lenką i dzieciakami?
agast ciesze się że tak się wszystko udało, a jak cudnie Jagodzia wyglądała...mała modeleczka - chyba wszystkie dziewczynki czerwcowe mają tak cudownie długie rzęski
koriander Tobie także gratuluje spadku wagi, a jak papryczki posmakowały Lilci?
duże buziaki i jak najmniej bolesnego wyjścia górnych ząbków dla Polci