reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wydaje mi sie ,że o rozwód to jedna sprawa ( zazwyczaj zasądzają na niej alimenty jeżeli ojciec się na nie zgadza) Jeżeli nie to zakłada się odrębną sprawe i tak samo z widzeniami jak na rozwodowej się dogadacie to ok, a jak nie to koleją sprawę trzeba założyc o widzenia.

Ja też miałam gotowca od szwagierki.

kurde...net mi siadl i nie wyslalo posta;/

lipa to malo powiedziane..nie mam ochoty na niego patrzec,czekac itd

raz na tydz jak sobie przypomni napisze sms ''co tam''

raz przyjedize do kuby w weekend raz nie,bo pewnie woli siedziec z mamusia

nie wiadomo co calymi dniami robi i gdzie jest.
staje sie dla mnie coraz bardziej obcym czlowiekiem.

kurcze, ale nadrukowałyście!
Przede wszystkim najlepszego dla miesięczniaków czyli Krystianka i Natanka!
Emalia,Lena, Perfecta - gratki dla zębolków!
Perfecta - Jasiek świetnie wygląda...Jagoda wygląda podobnie przy każdym posiłku:-)
Koriander - super z tą nocką!mnie przeraża kwestia odstawienia od cyca, ale jak mówisz,że nie jest źle to może się też skuszę w najbliższym czasie:cool2:

widzę że wakacje u wielu zaplanowane..zazdroszczę,ja to bym chciała, żeby mój zapracowany staruszek dostał chociaż ze 4 dni wolnego to skoczymy nad morze..

Cobra - nie wiem co napisać...takie sprawy zawsze mnie przerażały..przykro mi:-(

kurde...net mi siadl i nie wyslalo posta;/

lipa to malo powiedziane..nie mam ochoty na niego patrzec,czekac itd

raz na tydz jak sobie przypomni napisze sms ''co tam''

raz przyjedize do kuby w weekend raz nie,bo pewnie woli siedziec z mamusia

nie wiadomo co calymi dniami robi i gdzie jest.
staje sie dla mnie coraz bardziej obcym czlowiekiem.

Boszeeee masakra;(
To jego mama powinna go wygonic do Was:(A macie koscielny??

Pierwsza
Dziewczyny Jaś tak płakał rano dzisiaj przez te zęby że szok:( Nie wiem czy dobrze zrobiłam bo podałam mu pierwszy raz Camilie i po pół godzinie nie było efektu a Jasiek płakał cały czas i podałam mu Viburcol... Nie wiem teraz czy dobrze zrobiłam... Mam nadzieje że nie zaszkodzi mu że tak jeden po drugim w tak małym odstępie podałam... Co sądzicie:(:( Tak strasznie mi go szkoda:(

Druga

reklama
perfecta- szczerze to u nas camilla jak woda była, nic nie działało, viburcol owszem, ze 2 razy dawałam ale camilli już nie kupię bo dla nas to strata kasy

dziewczyny czym smarować te suche czerwone plami na buzi filipa? mam dermobazę, bepanthen, alantan i sama nie wiem
Kochana smaruj , smaruj. Ja smarowałam alantanem

Do góry