Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No i kciiuki za wizyte 

czesc dziewczynyu nas tez pochmurno brrrr zimno wieje az mi sie nie chce wychodzic
ale niestety musze bo umowilam sie do dentysy dzisiaj:-
-( a tak mi sie nie chce jechac masakra
chyba wizyty nie szkodza co?;-)
Cześć dziewczyny
Dzisiaj szybciutko już o 6:30 byłam w pracy, żeby zaraz szybciutko skończyć. Wracam i będę leżeć.:-(
Życzę wszystkim miłego dnia:-)
na pewno krwiak zniknie
:-)bry....
A ja dzisiaj na 17 idę na wizytę....a tymczasem idę spać...prześpię mdłości, czas szybciej minie-same plusy!
I w ogóle bardziej wysypiam się w dzień niż w nocy...w nocy nie mogę spać
Oby tego krwiaka nie było i żebym mogła zacząć chodzić na spacery to świeże powietrze na mnie dobrze podziała i może będę lepiej spać w nocy.
Miłego dnia kobitki-dobranoc![]()
Cześć Kochane, nadrabiam zaległości, wczoraj wieczorem zajrzałam, ale nie miałam kiedy odpisać...
Mój małż, bo widzę, że taki temat się rozwinął powoli uświadamia sobie, że będzie tatą, pyta już o mnie w liczbie mnogiej, dba o nas i jest przejęty, kupił mi nawet książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" którą wszystkim z czystym sercem mogę polecić. Ale czasami zapomina, że jestem w ciąży, może jak będzie brzuszek, na razie płasko, to sobie bardziej to będzie uświadamiał.
Miłego dnia kochane:-), niech niestraszna nam będzie dzisiejsza pogoda i powodzenia życzę tym, które mają dzisiaj wizyty u GIN. Ja mam w czwartek przezierność... troszeczkę mam stresa.
czesc dziewczynyu nas tez pochmurno brrrr zimno wieje az mi sie nie chce wychodzic
ale niestety musze bo umowilam sie do dentysy dzisiaj:-
-( a tak mi sie nie chce jechac masakra
chyba wizyty nie szkodza co?;-)
pytalam i dentysty i mojej gin- powiedziali że nie zaszkodzi
tylko w razie znieczulenia musisz dostac takie specjalne dla kobiet w ciąży:-)Co wlacze TVN to reklama ich fundacji i chore dzieci. Jakos odkad jestem w ciazy to mi nie tak jak na to patrze :-(
Jak to dobrze obudzic sie raz na jakis czas ze sloncem na twarzy 

Po prostu go wylezysz razem z nami na forum 

Polecam!
a jak sie obudzisz czas na wizyte!