Jasiek czasem powie guzikPerfecta - gratka dla Jasieńka!!! a mój bąbel ostatnio powiedział OGÓREK... hahahahaha!!! nie wiem jak do tego doszło ale uśmialiśmy się z mężem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jasiek czasem powie guzikPerfecta - gratka dla Jasieńka!!! a mój bąbel ostatnio powiedział OGÓREK... hahahahaha!!! nie wiem jak do tego doszło ale uśmialiśmy się z mężem![]()
dokladnie tak jest u nas, boje sie zakladac mu spinek, zeby nie polknal bo to wszystko takie tyciKlementinka Oli odwiedzil fryzjera jak mial 10 m nie bylam w stanie nic juz robic z grzywka spinki nie chcialam dawac, pieknie calymi zdaniami mowil przed ukonczeniem 2 latwiec zrob przesadaom na przekor i tnij
![]()
tego sie wlasnie bojeco do drugiego dziecka my mieliśmy podejście że gorzej być nie może tzn pierwsze miesiące Asi - kolki, nie przespane noce, wiszenie na cycu w dzień i nocy, mega marudne zabkowanie - tak więc z pełną świadomością się decydowaliśmy wiedząc że nie zawsze jest różowo, okazało się że Tomek pod tym względem jest całkowitym przeciwieństwem - kolek nie miał, nocki bardzo szybko przesypiał całe, cyca sam odstawił - to chyba taka rekompensata:-)
a mam kolezankę która miała dokładnie odwrotnie pierwszy syn - anioł dziecko pod każdym względem, po kilku latach zdecydowali się na drugie i tu psikus od losu - wyczekana córeczka dała im tak po d...ie że koszmar

ze spaceru dziś nici bo zimno i pochmurno, czekamy na ciepełko i słoneczko
A Ewelę widziałam przed chwilą na fb

Dobrze, ze masz czarno na białym, że Mariusz się zobligował do płacenia- mam nadzieje, że godną sumkę...
moje robaczki śpią od pół godz to moze coś uda mi się skrobnąć
cobra i tak podziwiam bo u mnie pewnie skończyło by się na tym że młody chciałby pobawić się maszynką, a telefon gdybym mu dała to zakończył by swój żywot w wyniku zaślinienia
koriander, Perfecta dziękujemy A. ma się całkiem dobrze, tylko wyniki krzepliwości krwi nie wychodzą jeszcze za dobrze ( cały czas ma za niskie INR) ale to kwestia dobrania odpowiedniej dawki tabletek, reszta badań całkiem nieźle
co do Tomka to faktycznie aparaty w ciągu dnia mu nie przeszkadzają, jedynie do do spania sam sobie ściąga bo do zasypiania trzyma się rączką za ucho:-), Asia od wczoraj ma dni śpiewu - chodzi od rana do wieczora i wymyśla sobie piosenki i każe słuchać i bic brawo, przekomicznie to wygląda ale oczywiście grzecznie wysłu****emy ( próbowałam nagrać ale wtedy przestaje śpiewać) a ja działam sobie pomiędzy tym wszystkim;-):-)
Perfecta ale zdolny ten Twój synek to teraz jak nic trzeba włączyć w to nocnik jak już sam sygnalizuje swoje potrzeby
Asencja to żadna reguła że jeśli jedno dziecko jest aniołkiem to drugie nie, akurat u nas tak było, ale znam też przypadki że właśnie oboje nie dawali rodzicom większych powodów do narzekań, jeszcze chwilkę i sama sie przekonasz jak będzie u Was, duże buziaki dla obu chłopaków
u nas zimowe ciuchy juz pochowaneze spaceru dziś nici bo zimno i pochmurno, czekamy na ciepełko i słoneczko
Klementinka duży przytulak w takim razie dla dzielnego małego mężczyzny
lenka hop hop a gdzie Ty?
widział ktoś ostatnio ewelę?
Chyba ma mi byc przykro ze nie bylam u niej na swietach;peagle- fajnie, że wyniki męża sie poprawiły! Chciałabym posłuchać Asi piosenek, pewnie niedługo Ercio dołączy to dopiero będziecie mieli XfaktorA Ewelę widziałam przed chwilą na fb
A co do drugiego dziecka, to Piotrek pierwsze miesiące Piotrek był ciężkim dzieckiem, była masakra ze spaniem, a Gosia była aniołkiem pod każdym względem, ale druga połówka pierwszego roku życia zdecydowanie na korzyść Piotrka- potrafił się sobą długo zająć, był grzeczny, a Gosia rządzi, ustawia wszystkich i wymaga...
cobra- to się tesciowa postarała, mi najbardziej się podoba ten koszyczek do święconki, to co- idziecie dziś, czy jutro?Dobrze, ze masz czarno na białym, że Mariusz się zobligował do płacenia- mam nadzieje, że godną sumkę...
Lencja- no to Kornelka "ruszyła z kopyta" Brawo!!!:-)
Perfecta- to teraz nauczcie Jaska, żeby mówił kuuupaa jeszcze zanim ją zrobi- zaoszczędzicie na pieluchach :-):-)Najlepszości dla niego miesięcznicowe!
Mąż oblega mi laptopa (robi klientowi audyt energetyczny), teraz pojechał po Piotrka, więc mogłam wskoczyć do Was na chwilę... A zaraz jadę z Gosią na basen! Miłego popołudnia wszystkim!