reklama

Czerwiec 2010

cześć:-):-):-)
ja tylko na chwilkę, dziecię właśnie zasnęło a ja zaraz do mężyka wracam:-) poczytałam pobieżnie i
kasiuj - nawet nie wiesz jak się cieszę z wami:tak::tak:
Kajdusia - ogromniaste gratulacje wagowe:tak::tak: czy ty w ogóle coś jadłaś:szok::szok:
Agi, zyrraffka, nadika, kasiaj i innym chorym dzieciaczkom duuuzzo zdrówka!!!
korianderko - jak pobyt nad morzem??
Perfecia - surfing samochodowy pierwsza klasa, polecam:tak::tak:
Lencja - ja staram się zawsze o tobie pamiętać;-) cieszę się, że imprezy udane
emalia - zdjecia urocze!!
Przepraszam kogo ominęłam, ale mężuś i piffko wołają:-D:-D
Pokażemy się jeszcze wakacyjnie a co:-p:-p:-p Majusia w siódnym niebie zresztą my też:-):-):-)
DSC_1290a.jpgZobacz załącznik 362988DSC_1266a.jpgZobacz załącznik 362987

Jak widać za Majusia chłopcy gęsiego:-D:-D:-D

Ślemy Wam buziaki wakacyjne!!!

reklama
cześć:-):-):-)
ja tylko na chwilkę, dziecię właśnie zasnęło a ja zaraz do mężyka wracam:-) poczytałam pobieżnie i
kasiuj - nawet nie wiesz jak się cieszę z wami:tak::tak:
Kajdusia - ogromniaste gratulacje wagowe:tak::tak: czy ty w ogóle coś jadłaś:szok::szok:
Agi, zyrraffka, nadika, kasiaj i innym chorym dzieciaczkom duuuzzo zdrówka!!!
korianderko - jak pobyt nad morzem??
Perfecia - surfing samochodowy pierwsza klasa, polecam:tak::tak:
Lencja - ja staram się zawsze o tobie pamiętać;-) cieszę się, że imprezy udane
emalia - zdjecia urocze!!
Przepraszam kogo ominęłam, ale mężuś i piffko wołają:-D:-D
Pokażemy się jeszcze wakacyjnie a co:-p:-p:-p Majusia w siódnym niebie zresztą my też:-):-):-)
Zobacz załącznik 362985Zobacz załącznik 362988Zobacz załącznik 362986Zobacz załącznik 362987

Jak widać za Majusia chłopcy gęsiego:-D:-D:-D

Ślemy Wam buziaki wakacyjne!!!

A my zazdroscimy:(
Super fotlki, a maja jak Syrenka;)

gosiu- super macie wakacje :)

kurcze, chyba jutro znów pojadę do lekarza, bo fifi ma tą biegunke a poza tym zaczyna mu krew z nosa lecieć i mi się wydaje, że jemu chodzenie ból sprawia, bo płacze jak chodzi... może ten antybiotyk jest za mocny dla niego? lepiej pójdę i niech nasz lekarz sprawdzi bo się boję, dziś w sumie 3 dzień na antybiotyku a temp jest cały czas prawie 38...
Kasiu to rzeczywiście może warto spradzić!!!ehhh wy to się macie;(

Ja tylko na sekundke zameldowac ze zyjemy, w drodze znad morza wstapilismy do Ikei i sluch po nas zaginal na 4,5 godz :-D:-D Za to Lila objadla sie szwedzkimi klopsikami i wyszalala w Smykolandzie :-)

gosiagro przepiekne zdjecia, jeeeeejku ale wam fajno :-DU nas bylo chlodnawo ale rzesko, od tego nadmorskiego tlenu juz mi sie spac chce
Kajdusia, to jak ja przyjade to ty zabierz ze soba taka duuuuza kartke z napisem KAJDUSIA bo przejde obok i cie nie zauwaze :-):-):-) chudzino ty kochana, fajnie ze juz czesciej bedziesz zagladac
LEncja, co to za foszek???? No wiesz, az mnie serducho zaklulo, jak to tak, no wez no, pisz i juz... :tak:
Agi ciesze sie ze z Polusia lepiej..moze to jednak zabki, u nas ida chyba 4 na raz i tez jest wieczorem troche katarek, poplakiwania w nocy...zdrowka!!
Perfeciu dziekuje kochana pamietaczko, ucaluj Ronaldineczka w kolanko od nas :-):-)
olavip, Liza super fotki!
zaraz nadrobie reszte

DLA chorowitkow duuuuzo sil i witaminek!
Dla solenizantow malych i duzych sto lat!!

***********GORACA LINIA OD KASIEK i Damisia****************
"U nas super!Obecnie jestesmy w Wisle. Jutro wracamy wiec sie odezwe, pozdrawiam goraca wszystkie bb ciocie i dzieciaczki :-)"

Cześć Dziewczyny

Nie pisałam bo jakoś nie mogłam się zebrać. Łukaszek na szczęscie już dobrze, dzisiaj była tylko jedna kupa za to wysypka coraz wieksza, miałam iść do lekarza ale w Dziwnowie byl tylko taki do którego nie wybrałabym sie i jutro jade do Świnoujścia do swojego pediatry.

Odpiszę tylko na dzisiejszy dzień bo nie dam rady nadrobić.

kasiu ja smskiem zapraszałam w lipcu ale mi nic nie odpowiedziałaś:(((

olavip- Jagódka wygladała przecudownie:)

ELIZA- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!

póki pamiętam, mam pytanie ile czasu po zaprzestaniu karmienia dostaje się miesiączkę??

eliza - cudny solenizant:))) dzieciaczki masz wspaniałe i nie chcę słodzić ale musze to napisać, wygladasz swietnie, jak to się robi po urodzeniu 3 dzieci??? ja po roku czasu po jednym dzieciaczku nie doszłam do formy

oj doczytałam u perfecty że moja synowa chora:(( co się stało?? życzę dużo zdrówka, poluniu szybciutko zdrowiej!!

kasiajanicka- :((( brak mi juz słów jak bardzo mi szkoda Filipka, mam nadzieję, ze szybko wróci do zdrówka. Smectę można podać ale musi być odstęp pomiędzy lekami pół godziny, tak mi w szpitalu powiedziały.

nadika- ja mam koszmarny problem z jedzeniem u Łukaszka, Łukaszek waży niecały kilogram więcej od Natanka.

kreatorka- Ty zdolniacho, 3 egzaminy zostały to już z górki:))

lencja- no co Ty wypisujesz!! Również pozdrawiam

kajdusia- Gratulacje dla Małgosi:) oj tam daleko, pewnie za kilka dni zacznie smigać sama:))
oooooooooooooooooooooooooo 10 kilogramów, od maja!!!!!!!!!!GRATULUJĘ:))))

eagle- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!! i gratuluj ę postępów w chodzeniu:)

lenko- bede trzymac kciuki za Wikusię i wierzę że wszystko się uda. Szkoda tylko ze musza jeszcze czekać, nawet sobie nie mogę wyobrazic co rodzice przeżywają :((

gosiu- zdjęcia świetne, widać że pobyt wspaniały:))))ciesze się bardzo

kasiuj- pewnie, nie czekaj z lekarzem!

koriander- szalejecie:))

coś miałam jeszcze pisać oczywiście nie pamiętam

zyraffko ja nie pomoge, bo dostalam okres przed odstawieniem , ale powinnas szybko dostac.Zdrowka dla Lukaszka, podajesz mu probiotyki?

Kajdusiu ja poprosze o jakies spionizowane zdjecia Malgosi :))) Bo ten wielki krok sie coraz bardziej zbliza :-D

Uwaga.......................... Odchudzam się:P odchudzam odchudzam odchudzam i tego się będę trzymać:) A tak na serio to se w czwartek trzasłam w aptece kropeli Herbapolu na odchudzanko i oto to już jestem lżejsza o całe DYWA KILOSY:) pewnie ze półtora milimetra w brzuchu juz zgubiłam:P :P:P:P
Gosiu- Jezusicku jakie Wy NAJFAJNIESZE LASKI jesteście :) !!!! Piękne zdjęcia "BIERDONECZKA" Prześliczniusiuniusiunia!!! A Mamusia jaka uśmiechnięcie superaśna:) :)
Kolenderko- ahahahahahaah spadłam z krzesła jak przeczytałam o ikei!!!!:) A wracaliście tak jak w tej reklamie Ikei sprzed lat???:) Pewnie "naopkoło":P bo wiadukt po drodze:) Ciesze się że się wypad udał:) Dziękuje Ronaldinio za buziaka!!!:)
Lenka- Kochana widze po postach że masz stresa...:( Przytulasek z przytupaskiem dla Ciebie Kochana i pamietaj!!!! MASZ MYŚLEĆ POZYTYWNIE!!!! Nie może bnyc żle i pamiętaj że bb kciuki i modlitwy r\robia cuda!!!! Kochana muuuaaaaaaa buziak to był jakby co!
KasiaJ - Kochana idz do lekarza bedziesz spokojniejsze jak będziesz wiedziała co jest powodem. Buziak i zdrówka dla Filipka!
Eagle- Kochana gratulacje dla Tomeczka ogromniaste:) Dzielny Chwat wspinaczkowy:) I udanych przygotowań roczkowych:) Tylko się nie naróbcie za duzo bo ja to całą niedziel ruszac się nie mogłam tak się narobiłam 2 dni wstecz...:)
Lencja- Jolusiu nie zauważyłam ostatniego zdania Twego w poście... Ty wiesz Kochana że ja zawsze o Tobie pamiętam!!!! :*:*:*
Agi- Jak Polusia wieczorkiem???
Izia- Ja Ciebie przytulam Kochana i przesyłam z "pińćset" wiader siły , mocy i pomocy:) :*
Kajdusia- Gratulacje dla Gosiuni !!!! Jak już zaczyna sama próbowac to sie nie zorietujesz jak będzie śmigała:) Fajniutko że będziesz częściej Bardzo Cię tutaj brakowało:) WoW 10kg GRATULACJE!!! :)
Zyrafko - Super że Łukaszek już lepiej!!!

reklama
perfecta to powodzenia :) zdawaj relacje na bieżąco. A co to za kropelki tak odchudzają:)

ja nie mam wagi wiec nie wiem czy schudłam czy przytłam choć po tym szpitalu i tych mdłosciach pewnie odrobinkę zleciało ze mnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry