Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Diś dostałam telefon, że zapraszają mnie na rozmowę....w sprawie pracy! Qurcze, nie wiedzą,że jestem w ciążyco robić??????
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! I gratuluję tym dziewczynom które są po i spokojnie już oddychają:-)
OlaPio- no i oczywiście ZDRÓWKA ŻYCZĘ!!!!
~Generalnie to na prawie pracy się nie znam.
Ale wydaje mi się że pójście na rozmowę kwalifikacyjną nigdy nie zaszkodzi jakieś nowe doświadczenia.
Ale wydaje mi się niestety że nawet jakbyś dostała tą pracę, to pracodawca może Cię zwolnić jak się dowie o ciąży, bo coś słyszałam że trzeba pracować conajmniej trzy miesiące, żeby nie mógł Cię ruszyć, a już raczej przez trzy miesiące nie ukryjesz swojego odmiennego stanu:-)
No nic, we wtorek mam się stawić w firmie, zobaczymy jak to będzie.No właśnie...najgorsze, że starałam się o tą pracę zanim zaszłam w ciążę, pomagali mi się tam wkręcić pewni ludzie i jak im powiedziałam, że jestem w ciąży, to dostałam odp że mam się nie martwić i iśc na rozmowę. W sumie można pracować od samego porodu ale jak się będę czuła to niewiadomo, poza tym jak ukryję 3 miesięczną ciążę, to rzeczywiście mogą mnie zwolnić i wyjdę na idiotkę...No nic, we wtorek mam się stawić w firmie, zobaczymy jak to będzie.
Czy zna któraś z Was przepis na ciasto ( panierkę) w jakiej mogę zrobić smażoną rybkę -pangę?