Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej ciagle czytam ze ktoras idzie na usg ,to ile razy juz bylyscie ???????? ja dopiero w polowie stycznia mam a potem w dniu porodu ..:--
-(
ale jedziemy na swieta do Pl wiec pojde z okazji swiat podejrzec do mojej pani doktor![]()
Mam takie 7.12. Pozniej bede w Pl to sobie zrobie kolejne,postram sie o 3d,moze bedzie juz cos widac
Czesc dziewczyny ja wstalam o 7 i potem poszłam znowu spać i nie dawno wstałam a jestem tak zmeczona
słuchajcie czy ktoras z Was w czasie ciąży zauważyła taki przezroczysty ciągnący się śluz jak w dni płodne???![]()
Dziewczyny czy macie czasami kłucia w podbrzuszu??
Jakieś 15 min temu złapały mnie takie kłucia że się zwijałam z bólu, do tego zrobiło mi się strasznie niedobrze i zwymiotowałam. Teraz kłucia są mniejsze ale odczuwalnie![]()
aha, zapomniałam, że wczoraj wieczorkiem coś mnie łaskotało w brzuszku, tak na wysokości dzidzi ... chyba mam to samo co która z Was, nie pamiętam która o tym pisała ... czyli mój dzidziuś musiał wyjątkowo wariować !!!
ale to było super! ja chcę jeszcze!!!

Ja od początku mam na nie smaka,takie z rumianą bułeczk ai cukrem, mniamOlaPio ale mi narobiłaś ochoty na leniwe pierogi:-)
Chyba zaraz poproszę mamę żeby mi je zrobiła na weekend jak przyjadę:-)

słuchajcie dziewczyny, nurtuje mnie jedna sprawa, poczytałam sobie trochę inne fora i znalazłam tam dużo negatywnych opinii na temat nowej mamy u Nas na forum Malwiny i nie wiem co mam o tym sądzić:-wściekła/y:, ale wychodzi na to,ze coś z nią jest nie tak