Cześć Kochane! Wczasowanie u kuzynki i mojej mamy trochę nam się przedłużyło i ostatecznie wrócilismy wczoraj wieczorem. Od jutra mąż zaczyna pracę i będę siędzieć sama z dzieciarnią od rana do późnego wieczora, buuuu... No to kto mnie odwiedzi?:-)
emalia- najwazniejsze, ze czujesz sie już lepiej

, na pewno z każdym dniem będziesz czuć poprawę. Fajnie, że teraz masz się czym zająć- urządzanie łazienki to niezłe wyzwanie- masz już wizję co i jak???
milusia- fajna taka imprezka przy stawiku, razem z pływaniem? ;-)A Twój brat ma u mnie mistrza- najpierw domek, teraz samochód! łał!
mamakubulki- nadal trzymam kciuki za koleżankę...:-(z Bieszczadami nie pomogę niestety...
Perfecta-
wielkie gratulacje!!!!!! Jestem z Ciebie dumna!!!!
Ewa- oby z kazdą godziną ból ustępował, wspóczucia
żyrafka- filmik podziwiałam calusieńki i wyjść z podziwu nie mogę! Utalentowanego masz synka
kasiulka- wielkie gratki również dla Hani, za chwilę będzie śmigać, że nie dogonisz
gosiagro- to chrzestną zostałaś- gratulacje! Maluszek rzeczywiscie śliczny, a Maja jaka przy nim duża

A przy okazji- ładnie Ci z dwójeczką

:-)
lena- przesyłam pozytywne fluidki do Wiktorii :-(
olavip- współczuję akcji z paluszkiem i rowerkiem :-( A ludzie często są tacy bezczelni, i tak Cie podziwiam, ze pozwoliłaś innym dzieciom bawić się rzeczami Jagódki
nadika- przepiękne zdjęcia, cieszę się, ze w Łebie Ci się w miarę podobało, miałam wyrzuty sumienia, ze Cię niepotrzebnie źle nastawiłam

. A Ty jesteś niezła laska

Normalnie Miss!!!

Musiałam wczesniej przeoczyć Twoje zdjęcia, bo na pewno bym zapamiętała
Milka- ale fajnie, jednemu ząbków przybywa, drugiemu ubywa :-) Wróżka zębuszka też przynosi u Was kasę pod poduszkę? ( no właśnie- w jakim regionie Polski Ty mieszkasz, bo nie kojarzę Twojego miasta, a wiesz, że ja trasy ustawiam pod miasta czerwcówek ;-)) A przy okazji- Olaf widział Stefana Malutkiego?Filmik w sam raz na tę okazję

Słabo z tą anemią Eryka, oby się szybko poprawiło
Dziewczynki, mam pytanie
Gosiak ma zieloną srajkę od przeszło tygodnia- tak po 2, 3 dziennie, ma też katar, więc podejrzewałam zęby, ale to może się ciągnąć tak długo??? Poza tym zachowuje się normalnie, nie marudzi, śpi dobrze... od czego to może być... Iść z tym do lekarza?