no pięknie wystarczy sprawdzić liste obecności i juz wszystkie się pojawiają:-) i tak ma zostać....
ja mam chwilkę przerwy popołudniowo, ech nie wiem czy to ta pogoda ale coś mnie te dzieciaki zamęczyły dziś, same nie wiedza czego chcą, na spacer się nie da iść i tak cały dzień w domu, do tego Tomek coś ma ciepławą główkę ale i dziąsła czerwone i napuchnięte... niech będzie już wieczór
milusia dobrze że po wizycie ok
Ola_fasola ja to już w te wszystkie prognozy pogody nie wierzę, co innego mówią a jest inaczej, zycze żeby Wam się z pogodą udało
co do fasolki to w sumie mi obojętne co będzie i córcie i syncia juz mam więc żadna różnica, ale faktycznie porównując wszystkie ciąże to najbardziej podobnie sie czuje jak w ciąży z Asią
Koriander dobrze że wyniki Lilci dobre, a Wy gdzie wybywacie??//
izia czyżby ktoś się na wakacje wprosił?? oj wiem mój też od 2 dni coś kiepsko śpi
mamakubulki co za historia ja w ciąży z Tomkiem miałam raz podobnie jechałam gdzieś autobusem i modliłam się żeby jak najszybciej dojechał do przystanku żebym mogła wysiąść tak mnie mdliło, na szczęście bo nie wiem czy innym pasażerom było by fajnie gdyby autobus utknął w korku:-)
faktycznie u mnie 1 i 2 ciąża całkowicie różne
Ewa dzięki za wieści o Wiki, a Ty jak się czujesz?
i jeszcze pytanie do mam przedszkolaków? w co ubieracie dzieciaki 1 września?? po konsultacji z koleżankami wiem że co przedszkole to inne zasady u jednej normalnie tzn tak jak na codzień, a u innej juz bardziej "wyjściowo"
ja chyba pomału zaczynam się stresować tym faktem a moja mała laleczka wręcz już sie doczekać nie może i codziennie pyta czy dziś pójdziemy do przedszkola?
a w sumie to i tak dopiero wszystkiego dowiemy się 1 bo dopiero wtedy ma byc zebranie - trochę późno jak dla mnie ale cóż