reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

hejka a ja druga:-D poweekendowo!
taaak mi się chce spać już 3 dzień z rzędu Jagoda nie śpi po nocach... wieczorem nie może usnąć, rano nie może dospać i jeszcze po środku się budzi.....wrrrrr:baffled: a ja potrzebuję teraz duuużżżo snu, prawda?:tak:
mój mąż jest w domu! ma ten urlop,normalnie nie wierzę!! Ale oczywiście wczoraj wieczorem powtórka z rozrywki i tak jak w zeszłym tyg szef do niego wczoraj dzwonił żeby pojechał do pracy (niby na jeden dzień, ale jakby pojechał do Gdańska na 1 dzień to ciekawe jakby wrócił do nas,chyba na stopa. Ale mój kochany stanął na wysokości zadania i powiedział,że skoro niby tylko jeden dzień to se chłopaki poradzą bez niego i na zmianę będą wchodzić na jego samochód!) także ostatecznie mamy go w domu\:) znaczy już go nie ma bo od 6 siedzi na budowie ale sama świadomość hehe, przy obiedzie se go obejrzę:laugh2:

sory,że tylko o sobie dziś ale ja chcem spać!

reklama
hej,
w piatek wybrałam sie na zakupy do lumpka, pokupiłam parę ciuszków i kupiłam sobie taki nietypowy płaszcz na jesień, z przodu jest krótki a z tyłu dluższy, tył wyglada jakby to był frak i teraz się zastanawiam czy w nim chodzić ;/ Mąż się z niego śmieje i mówi ze wygladam jak pingwin ;/. Myslicie czy mozna się w czymś takim pokazać na ulicy?? Kolor ma fajny bo khaki.
Pewnie napiszecie że jak się dobrze w nim czuje to mam zakładać ale ja jetsem taka niezdecydowana i sama juz nie wiem jak się w nim czuje no i ten mąz mnie dobił :))
IMG_0150.jpg
IMG_0153.jpg

Witam

nadika jak dla mnie płaszczyk super :) i jaka ty chudziutka :szok:

milusia niestety z tv nie pomogę

olavip a jest mozliwosc zebys spała za dnia razem z Jagodą?? spij jak tylko masz okazję :) tez to przerabiałam :p tylko ze o tym czasie to Emilka juz miałą 2 tygodnie :p:p

jak dziecikai wstana to na działkę mymkamy :) i moze na grzybki :p piekna pogoda u nas wiec trzeba korzystac ile sie da :) jakos perspektywa siedzenia zimą w domu mnie przeraza :sorry::eek:

miłego dnia

hej,
w piatek wybrałam sie na zakupy do lumpka, pokupiłam parę ciuszków i kupiłam sobie taki nietypowy płaszcz na jesień, z przodu jest krótki a z tyłu dluższy, tył wyglada jakby to był frak i teraz się zastanawiam czy w nim chodzić ;/ Mąż się z niego śmieje i mówi ze wygladam jak pingwin ;/. Myslicie czy mozna się w czymś takim pokazać na ulicy?? Kolor ma fajny bo khaki.
Pewnie napiszecie że jak się dobrze w nim czuje to mam zakładać ale ja jetsem taka niezdecydowana i sama juz nie wiem jak się w nim czuje no i ten mąz mnie dobił :))
Zobacz załącznik 393735
Zobacz załącznik 393736

Ja jestem jak najbardziej za!!!! Ja bym chodziła!!!! Dla mnie super!!!!

Komu kawy????
Myśmy wróciliśmy z dworku:) Byliśmy u fryca obciąc włoski. Dzielny syn siedział jakby miał robaki:p Ale dała sobie radę Pani Małgosia ładnie:) teraz jest taaaki przystojny:) Potem poszliśmy do apteki po dicoflor i smekte bo przez półtorej dnia miał rozwolnienie bidulek. Dzisiaj na razie cisza ale w razie "w" dokupiłam bo jutro jedziemy do mojej mamy na 3 dni bo po 2 tygodniach Dziadkowie juz tęsknią :) A że w niedzielę wylatują na Kretę na 3 tygodnie to muszą jeszcze z wnuczkiem pobyc przed taka długa rozłąką:) Ehhhh fajnie tak na nich patrzeć jak oni go tak Kochają mocno:) Póżniej poszlismy na plac zabaw polatać z dzieciami:)
A póżniej się okazało że nie mamy jak wjechac do domku bo nam asfatl zwinęli:p I sąsiadka nas capneła na kawkę! :) Przesympatyczna Kobieta:)
Potem zaprzegłam winowajców dziury ( lecieli do mnie ze 150 metrów:)do wtargania wózka na chodnik i sobie przyszliśmy do domku a Jas padł od razu:)A teraz pije kawkę i za sekunde muszę się brać za sprzątanko bo nasz przyjaciel przybywa dzisiaj i muszę odgruzować mieszkanie:)

Nadika - Kochana płaszcz RE WE LA CJA Ja lubie takie troszke awangardowe kroje:) Kochana noś go bo i pięknie wygladasz i krój jest niepowtarzalny:) Zobaczysz nie jesna kobietka zaczepi Cię i zapyta gdzie klupiłaś:)

Apropos zaczepi... Dzisiaj mnie 3 babki zaczepiły gdzie sie farbuję:) Kupiłam wczoraj w hurtowni inną farbę i WYSZŁY POMARANCZOWE ale takie Marchewkowe!!!! Farba genialana Loreal takie marchwi mi nie dawała nigdy! I farba o połowe tańsza od Majirela Loreala i 100ml - czyli na 2 razy:) A Loreal 50 ml :) Ale włosy mam takie żarówiaste jakie chciałam miec odkad sie farbowac na rudo zaczęłam:)
Mam jeszcze prośbę o nastepne kciukasy Kochane. Nie moge napisać za co ale to dla mnie bardzo ważne!!!! W czwartek zbiera się komisja więc w czwartek powiem Wam o co chodziło:) Z góry dziękuję

Przepraszam że nie nadrobię ale czas goni bo za 2h wizytacja:)a musze wykorzystac wolny czas jak jas śpiocha słodko.

dzisiaj chyba wszystkie na spacery wybyły :) piękna pogoda!!! z Natanem byłam 2 godz na placu zabaw - wykończył mnie, wszedzie musiał wejść, wszystkiego wypróbować i to po 1min nudziła go jedna zabawa to na kolejną ganiał, potem u mamy na kawkę a teraz Natuś z tatą na dworku:)
Dzięki wszystkim za rady, naprawdę mi pomogłyście :)))
Perfecta kciuki będą zaciśniete!! udanego pobytu u rodziców!! Jakiej firmy kupiłaś tą farbę?? nie niszczy mocno włosów?? ja używam teraz Loreala Majirelai jedyny minus to ta cena;/
olavip okropny ten szef męża, dobrze że mąż się postawił! wspólczuje nocek, u nas tak było ciężko z nockami jak Natanowi szły czwórki, budził się kilka razy, był bardzo niespokojny, wtedy brałam godo siebie do łóżka i się uspokajał, tzn zasypiał, może Jagódka też na ząbki i wkrótce jej minie

Ostatnia edycja:
Uuuu mały ruch;-)

Perfecta ja teraz mam(miałam 3 tygodnie temu bo teraz się sprały trochę :-D) podobny kolor jak z Twojego opisu.Jest ekstra i też każdy się pytał gdzie malowałam;-)

I też dzisiaj chłopaków obcinałam;-) Cała trójka poszła pod maszynkę;-)

Życzę miłego wieczorku;-)

reklama
Witajcie;)
Imprezka ze znajomymi ze studiów super;)Uryczałam sie ze smiechu:)
Ale warto było iść a byłyśmy w siedmiu kotach Wrocławianki na pewno kojarzą;)
W końcu napiłam się mojego ulubionego Paulanera;)mniam mniam pychotaaaaaa:)

Perfecta kciukasy i fludiki ślemy:)

Nadika ja bym tego płaszcza nie założyła, nie mój styl i taki śmieszny:)Ale to tylko moja opinia;)

Asnecja jak u Was przeszło??

Do góry