hejka a ja druga
poweekendowo!
taaak mi się chce spać już 3 dzień z rzędu Jagoda nie śpi po nocach... wieczorem nie może usnąć, rano nie może dospać i jeszcze po środku się budzi.....wrrrrr
a ja potrzebuję teraz duuużżżo snu, prawda?
mój mąż jest w domu! ma ten urlop,normalnie nie wierzę!! Ale oczywiście wczoraj wieczorem powtórka z rozrywki i tak jak w zeszłym tyg szef do niego wczoraj dzwonił żeby pojechał do pracy (niby na jeden dzień, ale jakby pojechał do Gdańska na 1 dzień to ciekawe jakby wrócił do nas,chyba na stopa. Ale mój kochany stanął na wysokości zadania i powiedział,że skoro niby tylko jeden dzień to se chłopaki poradzą bez niego i na zmianę będą wchodzić na jego samochód!) także ostatecznie mamy go w domu\
znaczy już go nie ma bo od 6 siedzi na budowie ale sama świadomość hehe, przy obiedzie se go obejrzę
sory,że tylko o sobie dziś ale ja chcem spać!
poweekendowo!taaak mi się chce spać już 3 dzień z rzędu Jagoda nie śpi po nocach... wieczorem nie może usnąć, rano nie może dospać i jeszcze po środku się budzi.....wrrrrr
a ja potrzebuję teraz duuużżżo snu, prawda?
mój mąż jest w domu! ma ten urlop,normalnie nie wierzę!! Ale oczywiście wczoraj wieczorem powtórka z rozrywki i tak jak w zeszłym tyg szef do niego wczoraj dzwonił żeby pojechał do pracy (niby na jeden dzień, ale jakby pojechał do Gdańska na 1 dzień to ciekawe jakby wrócił do nas,chyba na stopa. Ale mój kochany stanął na wysokości zadania i powiedział,że skoro niby tylko jeden dzień to se chłopaki poradzą bez niego i na zmianę będą wchodzić na jego samochód!) także ostatecznie mamy go w domu\

sory,że tylko o sobie dziś ale ja chcem spać!