reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

Naprawde było mi ciężko przez pierwszy rok zycia Basi.
A jak Basia skończyła roczek to w sumie 4 miesiące mielismy z Mężem osobne sypialnie. On spał z Córką, a ja sama...
W nowym domu jest jakoś inaczej. Nawet z chęcią wstałam do Basi jak sie w nocy obudziła :) W ogole jestem jakas cierpliwsza i spokojniejsza...
Brakuje nam tam jeszcze wielu rzeczy i jest tam sporo pracy, ale jakos tak cieszy mnie to wszystko.
Basia jest zdrowa, bardzo duzo rozumie co sie do niej mówi i po prostu teraz w koncu czuje ze jestesmy rodziną.
Moze jednak nie jestem taką złą matką...
Póki co jestem pozytywnie nastawiona :)

reklama
olavip może to faktycznie nie grzybica ale jak jej nie pomoże ta maść to mimo wszystko wybierz sie do innego lekarza. Pochwal się jak było na USG:)
aisa super że wkońcu się układa i jesteś szczęśliwa, a przy tym pewnie i Basia jest szczęśliwa bo jak mama szczęśliwa to i dziecko.
Asnecja ale Ci Michałek ładnie rośnie!! super!!
Liza pogadaj z mamą, a jak nie mama to może jakaś koleżanka, zaufana sąsiadka,ciocia. należy Wam się jakaś rozrywka, mąż wciąz zapracowany Ty non stop w domu z dziećmi przydałoby Wam się trochę rozrywki i odskoczni od codzienności
gosiagro Kochana dziękuje za przepisy ;* napewno wypróbuje z makaronem bo Natan pochłania makaron i to ciasto smacznie wygląda:))

Ostatnia edycja:
Milusia szczerze wspolczuje trzymaj sie dzielnie

Lena super ze Wiki ma takie talenty i chec na tance

Iiwka wiesz juz co im nie dalo spac?

Julia trzymajcie sie zdrowo

Asencja ladna waga, ja tam bym nie wlaczyla ze smoczkiem choc wiem ze z nim bedzie latwiej a jak katarek lepiej mu sie juz oddycha?

Olavip Olaf mial kiedys takie paznokcie u nog szczegolnie te najmniejsze niczym nie smarowalismy a teraz juz sa normalne

Asia niech Cie dobra energia nie opuszcza jednak co wlasny tdom to wlasny i niech zawsze bedzie taki pozytywny

Kto poleci mi jakis fajny bidonek ze slomka dla Eryka zauwazylam ze najlepiej pije mu sie przez slomke niestety lubi wylewac to co ma w raczkach :))

A jak nauczyć dziecko pić ze słomki? Damian dostał taki fajny bidonek ale nie potrafi z niego pić... złości się i krzyczy że mu nie leci ;)

Dobre pytanie, hihi

Myślę, że sam musi do tego dojść, ja Hani pokazuje zawsze jak ja pije, i kilka razy udało jej się pociągnąć, oczywiście przez przypadek :-)

Dobrywieczór i dobranoc.

kasiu- ja nauczyłam Łukaszka pić ze słomki jak kupiłam mu soczek w kartoniku. Wkładasz dziecku słomkę do ust, naciskasz lekko kartonik żeby soczek dostał się do ust, dziecko poczuje napój i zcaznie ciągnąć. Kilka takich prób i załapie.

Mamy się dobrze. Kaszel jest ciągle, już nie pamiętam jak to jest nie kaszląc. Byłam u lekarza i przepiosał mi jakieś tabletki.
W pracy cudnie, uwielbiam to co robię. Łukaszek zdrowy, pięknie chodzi sam, nie mogę się napatrzeć na niego chodzącego:))) Mąż ma jakiś nerwoból i troszkę połamany niestety,ale pomaga mi niesamowicie przy małym. Łukasz się ciągle na nim uwiesza, tak się stęsknił, że bez przerwy za nim biega (teraz mąż wie jak ja miałam:)))

Uciekam spać! Kolorwych snów

Zyrafka a lukasz juz w zlobku czy jeszcze ma wolne?

Kasiulka dzieki za kubek. Eryk nauczyl sie pic przez slomke bo olaf pil... wiec jak zawsze przyklad idzie z gory :)) pokazlismy mu na sucho jak sie ciagnie od razu zalapal

Mopja bratanica ma ospe wczoraj i przedwczoraj dzieciaki bawily sie razem Olaf ospe mial 2 lata temu wyszla mu 14 pazdziernika czyzby kolej na Eryka???
a gdy o sopie mowa to co z nasza Agast ??

reklama
Aha, jeszcze tylko się chciałam pochwalić że od 2 dni moje dziecko robi kupkę i poranne siku do nocniczka :D

Edit: wyczytałam na pewnym portalu że Jagódka Agast złamała rękę :( bidulka mała... najpierw nóżka, teraz ręka... współczuję... :(

Do góry