reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

Julia to mialyscie przygode, dobrze ze sie dobrze skonczylo i nie trzeba bylo szyby wybijac, wlasnie dalas mi do myslenia co zrobilam z zapasowym kluczykiem, zdrowka dla Meli
Agast ja bym tez skonsultowala z innym lekarzem, biedna Jagodka
Zyraffko jak Lukaszek w zlobku? ja zaczelam maraton po pobliskich przedszkolach i juz slysze ze nie ma miejsc do 2014 roku
mama kubulki dzieki ze napisalas do czego jest ten link, ja nawet myslec nie moge o takich rzeczach a co dopiero przez przypadek obejrzec
Lencja Jas spi w pajacu cienkim i pod kolderka, jak sie zrobi zimniej pewnie wyciagne spiwor bo sie strasznie odkrywa
a na zime kupuje cieplejsza pizamke dwuczesciowa
ewelinka okropny ten pozar, widzialam zdjecia na necie, dobrze ze niezbyt blisko was
aisa jak tylko sie ogarniecie to prosimy o fotki domku, fajnie sie ciebie czyta, bardzo pozytywne posty:)
Gosiagro Jas tez budzi sie w nocy i ciezko go uspokoic, juz nie wiem co to moze byc

reklama
Ewelinka jak widzialam w telekspresie ten pozar to pomyslalam ze wydaje mi sie ze ktoras z nas jest wlasnie z legionowa

Lencja ja bardzo tesknie za spiworkiem Eryk latem go pozegnala bo ograniczal mu mozliwisc wiercenia sie spi roznie w pajacach i w pizamkach co sie budze to on jest odkryty juz sama nie wiem jak sobioe z tym radzic

Eagle witaj po latach super ze tak wam sie uklada

Agast ja bym poszla do innego lekarza ale skoro i ty tak mialas to moze dziedzine

Julia ja to przezylam jak eryk mial 3 miesiace i nienawidzil auta naszczescie kluczyk byl w domu ze mna maz a auto pod blokiem ale juz sie rozgladalam ktora szybe wybic

Klementinka jak u Ciebie szykujecie sie juz??

Eryk ma katar brrrrrrrrrr a w piatek chcialam pojsc z jego wynikami krwii na zdrowe dzieci, mielismy przerwe w katarze jakies poltora tygodnia

[Zyraffko jak Lukaszek w zlobku? ja zaczelam maraton po pobliskich przedszkolach i juz slysze ze nie ma miejsc do 2014 roku
[Lencja Jas spi w pajacu cienkim i pod c

do którego roku??????????? czasem cieszę się że w takiej maluteńkiej mieścinie mieszkam, naprawdę.
Łukaszek w żłobku dosyć dobrze, już tak nie płacze. Najlepsze było wczoraj, jak go rozbieram w szatni zawsze się zaczyna płacz, birę go na ręce a Łuki wyciąga rączki w kierunku drzwi do sali, podeszłam do drzwi a on płacząc naciska klamkę tak jakby chciał wejść:)) ten płacz już chyba z przyzwyczajenia jest:-) Oby tylko nie chorował. Nawet panie potrafią go nakarmić (pewnie na siłę, dobrze że tego nie widzę) i mówią że całą zupę zjada.
jak Jaś, zdrowy??

Cześć dziewczynki, pamietacie mnie jeszcze ?:zawstydzona/y:
Aż mi głupio pisać, bo jakoś tak wypadłam ostatnio z bb, czasem wieczorkiem Was trochę poczytam, ale czasu, żeby popisać już niet... :-(

Jeśli chodzi o jedzenie to Gosiak rano pije 300ml mleka :szok:, później niiiiiic, później też niccc, w południe idzie spać i ok 14 daję jej obiad,ale zwykle go nawet nie spróbuje, czasem o 19 zje trochę kaszki..... właściwie to nie wiem z czego ona robi kupę..... :szok: czasem uda mi się jej przemycić w ciągu dnia jakąś parówkę, albo owoc....No ale dziś ją ważyliśmy na szczepieniu i ponad 11 i pół kg, więc zapasy ma ....

Lena- zdrówka duuużo
Lencja- Gosiak najczęściej spi w pajacyku, ale zdarza się też w dwuczęściowych piżamkach. Kurcze, przezyłam też strasznie ten wypadek Twojego ucznia, matko święta..... :-:)-(
gosiagro- już idą trójeczki? o matko, to one też bolą?:wściekła/y:My jesteśmy na etapie czwórek.... Całuski dla Majusi
agast- jak przeczytałam na fb to uwierzyć nie mogłam :-( Biedna Jagódka, oby szybko się jej zrosło, ale już jej nie boli mam nadzieję? tylko pewnie niewygodnie z tym gipsem, co?
aisa- fajnie, że wszystko się uspokoiło i ulożyło
dorotka- mam nadzieję, że dzisiejszą nockę będziecie mieć spokojniejszą.
mamakubulki- ja tak jak Lencja z założenia nie będę oglądać tego filmiku....nawet nie próbuję sobie wyobrazić co na nim jest....
Koriander- jak Lilka??? Gorączka już nie podskoczyła? O Twojej mamie mocno myslę i wysyłam wciąż (wraz z mężem ;-) cieplutkie fluidki do Toronto....
julia- o matko, straszne przezycie..... współczuję...
emalia- dzięki za pamięć, całuski!
eagle- ale Ty silna babeczka jesteś! Opanować taką sytuację, dzieci, remont rodzinne zdrowie i to wszystko w ciąży....Dużo siły życzę! I gratki dla małej przedszkolanki!
Milka- zdrówka dla Eryka
Klementinka- a Ty nic o sobie...... jak się czujesz kobito, skurczyki jakieś są?
żyrafka- fajnie, że Łukaszek coraz lepiej toleruje przedszkole

A u mnie pracowicie..... Jaka to ironia losu, jak jeszcze byłam młoda i ambitna to dostawałam w Akademii pracę z niemuzykalnymi debilami grającymi beznadziejne utwory na mało popularnych i miłych dla ucha instrumentach..... a teraz kiedy zależy mi na świętym spokoju i wolnym czasie dla dzieci, dostałam do współpracy dwie klasy naprawdę wybitnych skrzypków :szok: Kiedyś bym się zsikała ze szczęścia, a teraz tumiwisizm totalny....

Posiedziałam dziś przy kompie i pozgrywałam wreszcie różne filmiki z kamery, więc na zamkniętym zaraz wstawię filmik gosiaka z basenu (dla tych, które nie widziały na fb)....

A jutro po pracy znów tańce, tralalala :-D
Przepraszam, że poodpisywałam tak tylko pobieżnie :zawstydzona/y:
pa

Ostatnia edycja:
lencja- zaraz usunę ten suwaczek, bo już druga osoba mi zwraca uwagę, ale Wy spostrzegawcze hehe:-D:-D:-D:-D Łukaszek śpi w bodziaku i na to pajacyk. Też mam problem z tym, że pajace się robią małe:-) mam fajny śpiworek ale jakoś się boję go zakładać Łukaszkowi bo nigdy w czymś takim nie spał.

eagle- widzę, ze jesteś, bo jakoś ostatnio zastanawiałam się gdzie się podziewasz z brzuszkiem:-) hehe, jak mi się podobają opisy jak dziecko ma apetyt, niestety ja nigdy nie miałam okazji tak napisać. Cieszę się, ze Asia tak się cieszy przedszkolem i świetnie się rozwija i ze z mężem dobrze, oby tak dalej. Maluszek wiercioszek, super:)) mi się od kilku dni podoba imię Witek:-):-)
Po powrocie męża super, o niebo łatwiej i przyjemniej :-D:-D:-D:-D:-D:-D

lena- współczuję, dużo zdrówka!

julia- współczuję przeżyć:(((

Jeśli chodzi o jedzenie to Gosiak rano pije 300ml mleka :szok:, później niiiiiic, później też niccc, w południe idzie spać i ok 14 daję jej obiad,ale zwykle go nawet nie spróbuje, czasem o 19 zje trochę kaszki..... właściwie to nie wiem z czego ona robi kupę.....

No to tak jak Hania. Też nic nie je a kupy robi :-D

Cześć:-)
ale tutaj ruch jak za dawnych czasów:rofl2::rofl2: super:tak::tak:

Lencja - własnie liczę na to ze się swoją wiedzą podzielisz;-) Majusia śpi na zmianę w pajacyku i pidżamce, przykryta jest kocykiem, który ciągle skopuje:blink:

lena- zdrówka

julia - współczuje przeżyć:-(

avena - powoli wirtualnie je urządzam, hihi:-D:-D

eagle - super, że sie odezwałaś:tak: i bardzo się cieszę, ze same dobre wieści:tak::tak:
buziaki wam wysyłamy:-)

klementinka - matko do 2014 roku:szok::szok: koleżanka z holandii dziecko zapisywała jak jeszcze w ciąży była:szok:

Milka - zdrówka dla Eryka

zyrraffka - pewnie teraz masz duża pomoc, jak mąż w domu:tak: mam nadzieję, że Łukaszkowi te przyzwyczajenie szybko minie

kajdusia - no witaj kobito po latach:-p Gosiak skaczący do wody re-we-la-cja!!!! Jak udaje ci się ogarnąć dzieci, basen tance i milion innych zajęć to i geniuszy ogarniesz:-D:-D pewnie niedługo zaczną grac koncerty, może jakiś we Wrocławiu będzie:laugh2::laugh2::laugh2: bym się ukulturalniła:-D buziaki dla wybitnej pływaczki i małego Einsteina Piotrusia:-)

koriander - co tak cichutko?

Witam porannie!
Agast współczuję złamanej rączki dziwne to może faktycznie skonsultuj to z innym lekarzem biedna Jagódka:-(
Ewelinka widziałam w telewizji co się u was wczoraj działo brr dobrze że to kawałek od was ale w powietrzu pewnie i tak było czuć:no:
Lencja mój Michał śpi w piżamce pod cienką kołderką chciałabym żeby spał w śpiworku bo strasznie się wierci ale nici bo jest awantura
Lena jak tam, nie rozwinęło się nic?zdrówka
julia niezła przygoda a nie wyżyłaś się na taściowej?biedna amelcia
eagle szybkiego powrotu do domciu co oczywiście oznacza koniec remontu:tak:
Milka widzę że mamy podobnych wiercipiętów i ten sam problem
kajdusia z tym tuwisizmem to nieżle dałaś pewnie nie do końca tak jest ale:blink:;-)
no to lece bo młody wzywa pa

reklama
Witam :)

Lencja – moja Baśka spi w bodziaku z krótkim rekawem i na to zakładam pajacyka. Ona się zawsze odkrywa dlatego jest tak ubierana.

Julia0903 – pewnie to było przykre przezycie dla Amelki :( No ale zdarzają się takie rzeczy. Na szczęście mi jeszcze się nic takiego nie zdarzyło.

Avena – mam nadzieje ze będzie jeszcze wiecej „miło czytających postów” ;)

Klementinka – na pewno wrzuce niebawem jakies zdjęcia :) Na życzenie :)

A teraz coś na świeżo :)

Dzisiejsza noc inna niż poprzednie. Basia się obudziła o 2:35 i Mąż do niej poszedł, ale wciąż krzyczała, więc poszłam ja. Widocznie chciała mamy, bo uspokoiła się i o 3:05 zasnęła. Tez potem o 6:30 sama się obudziła i przyszła do nas do sypialni, także obudziła się 10 minut przed budzikiem ;)

Ale numer wczoraj zrobilismy! Na wieczór posrała się w pieluche, ale tak powaznie ze wzielismy ja wsadzilismy do BIDETU! Hehe. Siedziała sobie w bidecie i moczyła tyłek :) Komicznie to wyglądało :)

Miłego dnia :)

Do góry