Witam poweekendowo

U nas straszna zimnica ale w sobote bylismy na ognisku u znajomych polaczonych ze zbiorami dyni, najedlismy sie zupy dyniowej, pieczonej dyni w miodze, szaszlykow z dyni, masla dyniowo-czosnkowego za wszystkie czasy, jak ktos mowi "dynia" to dostaje gesiej skorki :-) A Lila z czerwonym nosem jak renifer w jednej rece kubek cieplej zupy w drugiej gruba pajda chleba z czosnkiem i wcinala az dudnilo
gosiagro jak sie czujesz? Jak minal weekend na wsi? Co to za podejrzane ciacho czekoladowe??;-) Ja jakos ozdrowialam i nawet juz nie smarkam
Lena wspolczuje takiej dlugiej rozlaki :-( A bedzie przyjezdzal na weekendy?
milusia jak sie czujesz? Jak chlopaki, pewnie im brakuje ulubionej cioci..Zdrowka dla brata, jak on sie miewa?
Kasiek co u was?? Jak idzie odstawianie od smoczasa? Ja sobie od czasu do czasu zerkam na smiechacza twojego Damisia, uwielbiam to zdjecie z FB
Milka zdrowka dla chlopakow!
Kajdusia moze przyda ci sie kalendarz nauczycielski?;-)
iiwka a wrzucilabys przepis tej kukulkowej nalewki?? Cos czuje ze tez ja polubie a nigdy o takiej nie slyszalam..:-)
Klementinka ja juz za kazdym razem jak tu zagladam to oczekuje jakichs porodowych wiesci od ciebie :-)
izia co to za nerwy, mam nadzieje ze juz wszystko dobrze?
olavip jesli wierzysz w przesady to zawsze mozesz je tez odczynic :-) Nie martw sie na pewno drugie malenstwo bedzie rownie sliczne jak Jagodka
agast jak sie miewacie? Jak Jagodka z gipsem, pewnie i tak rozrabia?;-) A czy ty cierpialas na tzw wrodzona lamliwosc kosci w dziecinstwie?
mama kubulki a wy sie staracie o maluszka? Czy zamierzacie sie zaczac starac? Na pewno wkrotce sie pojawi, nie martw sie jeszcze bedziesz "narzekac" na wielki brzuch
dorotka jak wesele, wybawiliscie sie?
Agi jak mozesz nawet pomyslec ze o tobie ktos by zapomnial!

Swietna Polusia z tym widelcem, tak samo karmi tatusia jak Lila:-)
nadika i co strzelilas jakiegos strike'a?
eagle jak milo cie znowu czytac!!! Wracaj do nas kochana, bardzo sie ciesze ze Asia tak dzielnie maszeruje zdobywac wiedze a z Tomkiem i mezem wszystko dobrze. Tobie i
emalii zycze jak najszybszego ukonczenia remontu i przepieknych efektow!!!
Konniczynka spoznione STO LAT!!! A gdzie ciebie wcielo??